omgomg, i'm totally in love


I'm a proud:


I det siste har jeg fått helt dilla på one direction, elsker dem! De er så sykt fine, spesielt Zayn og Harry, daaamn.  Zayn er så fin at jeg ikke klarer å beskrive det bra nok, om jeg skal si den fineste, er det garantert han ♥ Alle guttene har så fine sangstemmer og man må bare smile når man ser musikkvideoene deres, de er jo så skjønne. Helt siden jeg kom hjem fra skolen har jeg sett på filmer av dem på youtube, intervju og musikkvideoer, får aldri nok av dem! Jeg og en venninne har så lyst å se konserten deres i London den 1. april 2013, håper virkelig det blir noe av det. M Å  SE  D E  I  V I R K E L I G H E T E N !

Nå virker jeg sikkert som en insane fan, og det er jeg, hehehee..

 

 

 

 

Hva synes du om 1D?
-Laura galaz

 


  1 kommentarer på "omgomg, i'm totally in love"

Postet av: Victoria♥
Elsker Dem Jeg Også! Håper De kommer til Norge!
09.03.2012, 22:09

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits