på gråten

JEG VIL TIL OSLO FOR Å SE JUSTIN BIEBER! Har seriøst ikke klart å konsentrere med på skolen i hele dag. Finner alle videoer jeg kan hvor han er i Norge, døde litt da jeg så at han kom ut på terassen (eller hva det var) og hilste på sine norske fans. Tenk alle de nordmennene som så han da, jeg skulle vært en av dem :-( Er det noen som forresten vet om han skal ha en gratis konsert? For jeg har hørt kjempe masse forskjellig. Først hørte jeg at han skulle ha en vanlig konsert, så hørte jeg at han skulle holde en hemmelig konsert som bare utvalgte får se, i går hørte jeg at konserten skulle være gratis, og i dag hørte jeg at han ikke skal ha konsert i det hele tatt, at han bare skal snakke om den nye platen sin og synge et par sanger fra den. Men who knows? Håper ikke konserten er gratis, DA KLIKKER DET FOR MEG! Og sånn by the way, I'm a true belieber ♥

Har faktisk hørt rykter om at han kommer til Norge en gang til i sommer en gang, da skal han holde en konsert som ikke er hemmelig eller gratis. Og daa skal jeg få kjøpt billett, å se han er noe jeg skal før jeg dør ass.
Justin Bieber i Norge i går! (Bildet er tatt fra sophieelise sin blogg)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du sett / skal du sett Justin Biber?
-Laura galaz


  5 kommentarer på "på gråten"

Postet av: siri estrella
De sa han skulle komme neste år!??! ALT FOR LENGE TIL!!!
31.05.2012, 08:42
Postet av: Laura Viviann F. Galaz
siri estrella: seriøøst? blir sagt så mye forskjellig!...
31.05.2012, 09:17
URL: http://lauura.blogg.no/
Postet av: siri estrella
Var en politimann som sa det. Justin sa bare at han skulle komme tilbake snart, eller noe slikt!! så håper på det siste!!! :-)
31.05.2012, 14:36
Postet av: Laura Viviann F. Galaz
siri estrella: Me too :-D
01.06.2012, 10:26
URL: http://lauura.blogg.no/
Postet av:
Var der <3 Justin sa at han garantert kom neste ååår :*
03.06.2012, 21:07

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits