SAVNER VARMEN ALLEREDE

I'M BACK, PEOPLE! Bulgaria/Sunny Beach er helt fantastisk. Mye å finne på, mye å se/kjøpe, mye å spise osv. Skikkelig nedsig å komme hjem til regn... Solen har vært på topp alle dagene, savner varmen allerede! Den værste følelsen er å komme hjem fra en herlig ferie. Nå når jeg er hjemme føles det faktisk ikke ut som jeg har vært i Bulgaria, tiden gikk som vanlig alt for fort! 

Sorry for at jeg ikke har blogget en eneste dag forresten, haha. For det første prioriterte jeg solen forran alt, for det andre gadd jeg ikke, og for det tredje hadde jeg nesten ikke tid uansett.
Her er innkjøpene (kjøpte nesten ingenting..)
 
Sånn shorts hadde seriøst alle Bulgarske jenter, så vi hang oss på moten!
Armbånd <3
Tok tre fletter. Men tok det på den siden jeg har skillet sånn at jeg kan dekke over de!
Kjøpe en skikkelig fin piercing også, men den ble søren meg ødelagt første dagen, så da kjøpte jeg ikke flere. Også kjøpte jeg en tragus piercing med rosa stjerne. I think that's it. Angrer sykt på at jeg ikke kjøpte en veske eller lommebok! Skulle jo egentlig det....

 

 

 

 

I morgen legger jeg ut bilder <3
-Laura galaz


  0 kommentarer på "SAVNER VARMEN ALLEREDE"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits