MINE FORBILDER

Demi Lovato og Miley Cyrus er mine absolutte forbilder. Stemmene, stilen, utseende, karrieren, personlighetene, alt. 

Jeg kan rett og slett ikke beskrive med ord hvor nydelig sangstemmen til Demi er, den er helt syk! Jeg oppdaget hun så klart på Disney Channel da hun hadde hovedrollen i Camp Rock filmene. Hun var liksom den lille jenta med DEN stemmen. Og etter det har jeg hørt omtrent alle sangene, sett mange youtube-filmer av hun og blitt inspirert av klesstilen. Det at hun og Selena Gomez er bestevenner er bare et stort pluss, er stor fan av henne også! Jeg synes veldig syns i Demi på grunn av at hun ble mobbet da hun var liten, men synd for de taperene, nå er hun verdenskjent og 100 ganger bedre enn de. Også har det vært så mye drittslenging til hun i det siste fordi hun har lagt på seg litt. Plutselig begynner mange å kalle henne for feit og stygg, og hun har jo sine egne personlige grunner for at dette har skjedd! Irriterer meg så mye at folk dømmer med en gang. Men i mine øyner er hun perfekt.
Elsker alle tattoveringene hennes! Spesielt det korset ♥♥ 

Anbefaler alle å se denne! Det bare viser hvor godt menneske Demi er ♥ Også er den veldig trist, fikk noen tårer altså.


Miley Cyrus er på en måte helt lik. Oppdaget hun på Disney (Hannah Montana), hun har en helt fantastisk sangstemme, drit kul klesstil og gjør hva hun vil uten å tenke på hva andre synes om det. Jeg vet at hun har hatt et par dårlige rykter på seg. Sånn som da hun tok lettkledde bilder av seg selv og kyssebilder med jenter, etter dette mistet mange respekten for hun, men det gjorde ikke jeg, alle gjør feil i livet, og bare på grunn av det ble hun kalt for hore, løstøs, lesbe osv. Jeg er stooor fan for det om, og kommer alltid til å være det. Elsker spesielt skuespillerkarrieren hennes, hun er så flink! Den siste filmen hun er med i (LOL) har jeg sett sånn 5 ganger, blir aldri lei. 

DIGGER den nye stilen hennes!! ♥

 

 

 

Hvem er dine forbilder?
-Laura galaz

 


  2 kommentarer på "MINE FORBILDER"

Postet av:
Demi Lovato er mitt forbilde!! Elsker henne
29.09.2012, 19:39
Postet av: Lovatic
Stor fan av Demi jeg også :) husker spesielt første gang jeg så Get Back musikkvideoen!

Elsket den sangen så mye at jeg hørte på den i dagesvis, kanskje i ukesvis :P

Men er så irriterende når folk sier hun er feit, selfølgelig legger man på seg når man overvinner bulimi og anorexia!! Hun er frisk, ikke feit.. #StayStrong
08.11.2012, 13:09

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits