HELGEN

(NB: alle bildene er tatt med iPhone og det er mange) Sorry for null blogging denne helgen, på fredag var jeg i 70-års bursdag til bestefar. Var utrolig koselig, med mye underholdning, veldig mye i forhold til hva det pleier å være i 70-årsdager. Alle barnebarna sang/rappet, noen sang, noen holdt taler, mamma hadde sine morsomme underholdninger som vanlig, vi hadde også allsanger. Tok ganske mange bilder:
Haha, digger deg, Christine ♥

Litt bilder fra mamma sitt show: 

MIDT I BLINKEN! Haha, mamma kledde seg ut som Dolly Parton og sang 9 to 5. 


Bestemor og Bestefar ♥

På lørdag reiste jeg på hyttetur til Kvamskogen med Kjersti, Markus, Jøran, Sondre og Christian, var kjempe koselig! Vi spiste pizza, hørte på bra musikk, spilte poker, lekte oss ute i snøen ++. Tok ikke så mange bilder, her er de jeg tok:


Hahaha, på vei hjem!
Japp, det var min helg! Hva gjorde du i helgen?
- Laura galaz 


  0 kommentarer på "HELGEN"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits