DAMN KLAR FOR FERIE
Er såå klar for juleferien nå! Blir så deilig og bare slappe av i litt mer enn 1 uke ♥ I det siste har vi hatt veldig mange prøver, fremføringer og tentamener, og i dag hadde vi siste prøven før jul, en sosiologiprøve. For å bare ha lest gjennom kapitlene en gang synes jeg det gikk ganske bra! Hadde egentlig planer om å øve kjempe mye, meeen x-factor USA er alt for gøy! God grunn, jeg vet. Med en gang vi kommer tilbake til skolen ette ferien, skal vi ha en mattepøve, samme dagen, og samme uke skal vi ha en norsk gruppepresentasjon, uken etter blir det flere prøver,(!!) studie livet ass. Har på en måte tatt ferie i dag, vi! I morgen skal vi bare ha 2 timer også er det volleyballturnering resten av dagen, på fredag er det juleavslutning og jeg skal synge, wææ. Har aldri sunget på videregående, kvir meg litt når jeg tenker på det..

 

 

Gleder du deg til ferien? 
- Laura galaz
 


  0 kommentarer på "DAMN KLAR FOR FERIE"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits