JULEFERIE

ENDELIG JULEFERIE!! Har ventet sååå lenge på dette, wooh. Skal bli så utrolig deilig å bare slappe av, være med venner og familie, og ikke minst sove lenge. Vi hadde en ganske koselig juleavslutning på skolen i dag, var i klasserommet til 09.15 og spiste grøt, og etter det samlet alle seg i kantinen. Jeg var så utrolig nervøs helt fra jeg stod opp, fordi jeg skulle synge, har aldri sunget foran videregående, det var litt skummelt, men det gikk heldigvis fint! 
Haha, er jo 21. desember i dag, verdens undergang. Husker jeg var sykt redd for det første gang jeg las om det på nettet, trodde pittelitt på det den gang. Det er et eller annet som på en måte får meg til å bekymre meg for at det er sant enda, men innerst inne tror jeg ikke på det. Gjør du? 

 

 

- Laura galaz
 


  5 kommentarer på "JULEFERIE"

Postet av: Anonym
Du var flink til å synga! :-)
21.12.2012, 14:08
Postet av: Pia
Så fine bilder! : -)
21.12.2012, 14:44
URL: http://piakristinee.blogg.no
Postet av: Laura Viviann F. Galaz
Anonym: Takk duu :-D
21.12.2012, 16:55
URL: http://lauura.blogg.no/
Postet av: Lena
Hvor redigerte du det første bildet?? :)
23.12.2012, 23:04
URL: http://torchlight.blogg.no
Postet av: Laura Viviann F. Galaz
Lena: pixlr.com/express :-D
24.12.2012, 16:16
URL: http://lauura.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits