LIVET

Siste innspurt før vi får snittet vårt nå. Alt må gjøres bra, prøvene, fremføringene, aktiviteten i timene, alt. I dag må jeg øve til historieprøve, i morgen må jeg øve til en norskfremføring også får vi tilbake en sosiologiprøve på fredag, er så skummelt å få tilbake prøver du føler du har gjort bra! Men resultatet har i det siste ikke blitt så bra. Jeg må finne den motivasjonen jeg vil ha, motivasjonen jeg må ha for å klare alt like bra jeg vil klare det. Må bare leite litt først. 

Om litt drar jeg på håndball- og deretter fotballtrening. Må ta med både pcen og boken for å øve til prøven, livet... 


I dag prøvde jeg noe nytt, å flette hestehalen! Veldig praktisk for meg i håndballkamper, vi bruker jo klister, og da er det alltid noen som drar i håret mitt!! Kjekt for meg som ikke er hårsår da, ikke litt en gang. 

 

 

 

Har du mange prøver og fremføringer for tiden? 
- Laura galaz
 


  0 kommentarer på "LIVET"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits