FRIDAAY

Halloo! Endelig helg igjen da, like deilig hver gang. Vi fikk snittet vårt i dag, kunne blitt mer fornøyd for å si det sånn.. Er så sykt lei av å få drittkarakterer nå, skal virkelig jobbe hardt frem til sommeren. Studiespesialiserende er noe dritt altså!

Men over til noe annet: i kveld er det episode 2 av idolauditionene i Bergen, gjett om jeg kvir meg da? Er på en måte redd for at min audition skal vises, men samtidig har jeg lyst at det skal vises fordi jeg ikke husker så mye av tilbakemeldingene, pluss at jeg har lyst til å se og høre meg selv på tv, kjenner det kribler i magen av tanken på det.


Min søte og irriterende JesperSkal du se på Idol?
- Laura galaz


  1 kommentarer på "FRIDAAY"

Postet av: Kristina
Hvilken kommentarer fikk du på Idol ?
22.01.2013, 12:59

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits