ENDELIG HELG

Hei søte lesere ♥ Da var det endelig helg! Eller kanskje ikke helt da, skal på trening, OGSÅ kan jeg ta skikkelig helg. Denne helgen får jeg ikke sovet mye, lover, må stå opp sånn klokken åtte både i morgen og på søndag for å være med på HaFo i Osterøyhallen. Jeg skal dømme og sikkert hjelpe til med annet, i tillegg skal håndballaget mitt spille åpningskampen i morgen tidlig, mot VALESTRAND. Wohoo, vi kommer ikke til å tape =)=)

Men her er hvertfall dagens antrekk!Sorry for dårlige iPhone bilder, har ikke så god tid når jeg kommer hjem om fredagene. Men nå må jeg virkelig forte meg å gjøre meg klar til trening, tiden går alt for fort av og til!!

 

 

Likte du antrekket?
- Laura galaz  3 kommentarer på "ENDELIG HELG"

Postet av: zvane
fint(:
15.02.2013, 17:36
URL: http://zvane.blogg.no
Postet av: Tuva Skundberg.
Jakken din var så kul!!!
15.02.2013, 17:39
URL: http://tuvaskundberg.blogg.no
Postet av: Sylvester
lauura: Fin blogg :)
15.02.2013, 17:41
URL: http://www.cie1.com/6624

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits