TORSDAG!!

Torsdag ja, 1 dag igjen også er det fredag, også er det lørdag, også er det søndag, også er det mandag, og daaa reiser jeg til Praha med klassen. Åee, sorry, men klarer virkelig ikke å vente.. Er så alt for lat og skolelei for tiden, er så dritt lei alle klærne mine i tillegg, føler jeg ikke har noe kult å kle meg i, og det hater jeg! Må bare vente i 1 måned så blir både kleskommoden og jeg glad ♥

I dag fikk vi tilbake matteprøven som vi hadde for 2 uker siden, og vet du hva jeg fikk? ...... 

Jepp, Laura Viviann Fossheim Galaz fikk 4+ på en matteprøve, og hun bare:

dfghjolashjøjmv is this real life?? Hallooo, det er jo nesten 5! Kjempe fornøyd med den skal jeg si deg, husker ikke sist gang jeg fikk 4 på en matteprøve, sikkert i 10. klasse, haha.


Resten av dagen går ut på å øve til en stor sosiologiprøve i morgen, vi skal ha om 3 forskjellige kapittel, kultur og religion.

Leseleselese

Skriveskriveskrive

 

 

Ha en fin torsdag!


  0 kommentarer på "TORSDAG!!"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits