PAKKEPAKKEPAKKE

I dag har jeg begynt å pakke til Praha turen, må gjøre det i god tid slik at jeg ikke glemmer noe. Å pakke er så utrolig stress, jeg bekymrer meg for å glemme noe hele tiden, uansett hvor mye jeg pakker. Jeg har en tendens til å pakke for mye, men denne gangen har jeg satt sammen antrekk for hver dag. Det er ganske så smart, for da pakker du ikke plagg som du mest sannsynlig ikke kommer til å bruke. Men problemet borti Praha neste uke er at det skal være så kaldt.. Er kaldere der enn her liksom, det suger. Så det er litt vanskelig å pakke riktige klær. Men vet du hvaa? Eric Saade skal søren meg ha gratiskonsert på festplassen i Bergen på onsdag, og hallooo da er jeg fortsatt i Praha. HATER LIVET AV OG TIL!!! Han er jo såå kjekk, og såå flinkt til å synge, og såå kjekk, forresten, glemte jeg å nevne at han er kjekk?


Liker bare ting visst de er roosa


Hahaha, feiler meg
- Laura galaz
 


  0 kommentarer på "PAKKEPAKKEPAKKE"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits