PRAHAA

Ankom Praha i 12-13 tiden i går. Føles egentlig ut som vi har vært her i en uke! I går ble vi guidet rundt i gamle byen og i dag ble vi guidet rundt i Praha-borgen, litt etter det holdt en mann et 2-timers foredrag om føydalismen, og jeg LOOVER det var kjedelig! Ellers har vi gått rundt på senteret i dag, alltid kjekt det, er kjempe stort, og 200 butikker.
Det er så kaldt i Praha, føles ut som det er mye kaldere enn i Norge. Og da vi var ute i mer enn 2 timer i dag, wow, lover, alle kommer hjem syke.
Kommer nok ikke til å blogge så mye, må ned i resepsjonen for å få nett, og det er ikke så fin resepsjonensplass for å si det sånn, haha.
Men jeg koser meg hvertfall kjempe mye her nede, håper dere koser dere i Norge og!

Noen bilder fra disse to dagene:

Mye usunt? Nei?? Hva snakker du om

Eva og hennes nye Adam


  2 kommentarer på "PRAHAA"

Postet av: Vilde
Skikkelig fin blog! Blogger ikke lenger selv, men har blitt tipset om en kjempe god konkuranse! Premien er et gave kort, så den er verdt å bli med på! Kanskje du har flaks? :-D
13.03.2013, 06:15
URL: http://bit.uz/lLh
Postet av: Hanne Burkeland
Ååh e så missunelig! Kunne ønska eg var med deko! Håpe de kose deko kjempe masse i allefall :-D
14.03.2013, 04:23

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits