OPPSUMMERING AV UKEN

Halloen dere! Praha var helt fantastisk, jeg synes det var kjempe gøy. Det eneste som var kjipt var, som sagt, kulden. Og på grunn av det holdt vi oss for det meste inne på shoppingsenteret som var kjempe stort og inneholdt mange kule butikker. Noe av det jeg likte best var at alt var så billig der i forhold til hva det er her i Norge. Brukte faktisk bare 1000 kroner, og det var nok det! Kjøpte meg kun et skjørt, en primer og en sminkekost, that's it. Tenkte å ikke bruke så mye fordi jeg skal til London om litt mer enn 3 uker. Men ja, Praha, det er en kjempe fin og bra by!

Mandag: Ankom Praha, reiste til hotellet, fikk 1 time fri, ble guidet rundt i gamle byen i 2 timer, fri til 8, spiste på friday's. 


Tirsdag: Vi ble guidet rundt i Praha-borgen i 3 timer UTE i minus grader, hadde fri i noen timer, spiste på et hotell senere.

Onsdag: Skodafabrikken, fri, spiste på en italiensk restaurant.Torsdag: besøk på en videregåendeskole, lunsjpause, ble guidet i jødiske synagoger, franz kafka muse, fri, spiste på Hard Rock Cafe.
(Tok ingen bilder, var ikke lov i synagogene eller på museet)


Fredag: Omvisning på et kommunistmuseum, fri i 3 timer, reiste fra Praha 17.10, ankom Bergen 23.55.

 

 

Har flere bilder på iPhonen, ligger de ut senere!
Har du vært i Tjekkia før?


  0 kommentarer på "OPPSUMMERING AV UKEN"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits