YESYESYES!!

Eendelig ferie, igjen! Har egentlig hatt mye fri i det siste da. Først var det vinterferie, så en skoleuke, så Praha i en uke, etterfulgt av skole i en uke, og nå er det ferie igjen! Så jeg har bare hatt to vanlige skoleuker etter vinterferien, men er alltid like deilig med en til ferie vet du, skal absolutt ikke klage over det. Tenk da, etter ferien skal jeg bare på skolen på tirsdagen, også skal jeg til London resten av uken, aah luksus. 

I påskeferien har jeg ikke så mange planer. Men på torsdag reiser vi til Herdla, som vi har gjort to påskeferier på rad, der skal vi være til mandag. Vi reiser som alltid i lag med chilenergjengen. Kjenner jeg gleder meg litt, selv om man blir lei av å gjøre det samme hver dag, men skal gjøre det beste ut av det og kose meg så mye som mulig! 

Hva skal du i påsken?


  2 kommentarer på "YESYESYES!!"

Postet av: Emily
Opp å besøke dere din sauu
22.03.2013, 22:52
Postet av: Laura Viviann F. Galaz
Emily: wohoo, i knoow din kuuu
23.03.2013, 22:31
URL: http://lauura.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits