TODAY IS THE DAY

(Forehåndsskrevet innlegg)

Husker for 1 år siden da jeg skrev: ''365 dager til One Direction konsert :-D <3'' og den dagen er i dag. Føler faktisk at det er en evighet siden jeg la ut det bildet, så tiden har gått seint for å si det sånn. Men når du ikke tenker på det hver dag, kommer plutselig dagen. Dørene åpner halv 7 og da begynner kaoset. I morgen er stemmen min garantert herpet, hvertfall i kveld! 

Vi sitter på blokk 110, rad L, sete 318 og 319, og det er faktisk litt nærmt scenen! Her er bilder: 


Du ser vell 110? Trodde det var kjempe langt i fra, ble så glad da jeg så at det var litt nærmt allikevel. 


(Bildet er lånt av http://torchlight.blogg.no/) Ser du den lille scenen litt lengre fremme? Det er ganske nærmt der jeg sitter, wiii ♥

 

 

Har du vært/skal du på One Direction konsert?


  1 kommentarer på "TODAY IS THE DAY"

Postet av: Trine
Hei!! Mega fin blogg. Føler du tar den seriøst. Det er mye gøyere å lese da! Jeg brukte å blogge tidligere, men jeg fikk mobbende kommentarer at jeg ville bare slutte. Det må ikke skje med deg! Da vinner de mobberne. Men jeg har noe til deg :-P! Jeg ble akkurat med i en utrolig bra konkurranse hvor du kan vinne en iPad mini. Jeg har kjempe lyst på en, så jeg håper jeg vinner, men kanskje du er heldigere enn meg?! :-D Prøv da vel!
04.04.2013, 23:26
URL: http://wee.my/vinnIPAD

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits