ONE DIRECTION KONSERTEN

Heisann dere! I går ca. klokken 12 om natten, kom jeg hjem fra fantastiske London. Det har vært en kjempe fin tur, må definitivt reise til London flere ganger i livet! Vi bodde på et hotell rett ved Oxford street, kan nesten si at hotellet lå i gaten. På torsdagen stod vi opp tidlig og reise på shopping fra klokken 10 til 5 tiden, også reiste vi på One Direction konsert senere. LOVER, DET VAR DEN BESTE DAGEN I MITT LIV!! One Direction må ha de beste konsertene! De snakker og tuller mye, åå de er så herlige. Var helt utrolig at jeg så de med mine egne øyner, de 5 fineste guttene i verden aaah! Nå virker jeg skikkelig fjortiss, men vet faktisk ikke hvordan jeg skal forklare opplevelsen, den var helt syk! Dette var ikke den siste 1D konserten jeg var på for å si det sånn! Vi hadde faktisk en fordel med bilettene; har dere hørt om 1D filmen som de holder på å lage? Den konserten jeg var på skal være med på filmen!! Tenk om jeg kommer med da, kamera kom liksom helt oppi oss!
 

Her inne var konserten, O2 arena er GIGANTISK!! 


To spente jenter!
Se så nærmt vi satt da, her har jeg ikke zoomet inn!
Så kom de enda nærmere..

Og enda nærmere!! På dette tidspunktet var vi helt crazy
Årh, blir helt gal av å se på disse bildene, jeg tok de liksom wæææ, får det fortsatt ikke inn i hodet..


 

- Senere legger jeg ut innkjøpene! 


  0 kommentarer på "ONE DIRECTION KONSERTEN"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits