WHAT'S UP

Hellåå søtinger! Kan starte med å si at jeg storkoste meg på lørdag, var først i bursdagsvors til Kjersti også reiste vi videre på fest i 11 tiden. På søndag spilte vi kamp mot Norhordaland. De to første kampene våres spilte vi utrolig bra, men 1. omgang av denne kampen spilte vi ikke fult så bra. Resultatet til pausen var 3-0, men så klarte vi å ta de igjen! Til slutt ble det 4-0, de skårte på straffe... (Er så s-y-k-t dårlig taper!). I dag er det kamp igjen, 7'er kamp faktisk, er noe dritt å gå fra 11'er til 7'er, seriøst, målet er jo knøttlite, men vi skal nok klare det. Skulle faktisk akkurat til å skrive at været ikke var så værst, for det var ikke så ille i sted, men så ser jeg ut vinduet and guess what? Det regner, SJOKK, ettersom jeg bor i regnstaten. 

Forresten!! Var det noen av dere som prøvde å vinne One Direction billetter på NRJ i dag? Jeg prøvde. Stod opp ekstra tidlig bare for å være klar til å ringe inn 07.30, men de lurte oss, vi måtte ringe når vi hørte little things mellom 4 og 5. Så klokken 4 begynte jeg å stresse igjen, og plutselig, sånn ti over 4 elns, hører jeg begynnelsen av sangen, begynner å stresse og ringer inn med en gang. Vant jeg? NEI FOR SØREN.

Nå ble det litt mye snikksnakk, har faktisk mye mer på hjertet, men skal spare dere for det ♥


Noen bilder fra i sted, må  alltid ta bilde når jeg først skal publisere et innlegg, lol.


- Hva skal du i dag?


  0 kommentarer på "WHAT'S UP"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits