DAGENS ANTREKK

♥ Ny uke, nye muligheter! Jeg kødda, ny uke, lik som forrige. HerreGUD så trøtt jeg er i dag, har ikke slitt meg ut i helgen og har sovet alt for lenge, så skjønner ikke hvorfor jeg er så trøtt... Håper at denne uken går kjapt, for jo fortere ukene går, jo fortere kommer sommerfeiren. Gleder meg så ekstremt mye til det! Tenk så deilig det blir med sol, sommerklær, bading, taning, seine kvelder, sommeren-Bergen (fordi Bergen er hærlig når det er fint vær), osv.. Men nå må jeg slutte å drømme meg bort, her er dagens antrekk:


I dag har jeg på meg min brors skjorte fra Cubus, elsker den skjorten! Vesten er fra Primark, og buksen fra Top ShopHva syns du?


  1 kommentarer på "DAGENS ANTREKK"

Postet av: Rebecca
Love it! :)
06.05.2013, 18:03
URL: http://www.rebeccainusa.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits