ARMY

Halloen søte lesere! Jeg vet jeg ikke sier dette ofte, men jeg setter utrolig stor pris på dere som leser bloggen min hver dag, tusen takk for det, og bare si ifra om det er noe dere vil jeg skal blogge om ♥


Slik gikk jeg hvertfall kledd i dag; jakken er fra primark, tanken er fra cubus, shortsen er fra bikbok, bootsene er fra h&m, og luen er fra top shop. 
Elsker tirsdager, har bare 2 timer med historie og 2 timer med engelsk, også er jeg ferdig! Liker at jeg har så få timer på en tirsdag, for det er faktisk den dagen i uken jeg er trøttest, jeg klarer så vidt å holde øynene åpne i 1. time liksom, haha. Så siden jeg er så trøtt hver eneste tirsdag blir det den offisielle ''trøtte-øyner-dagen'' for meg, woho, drit fint.

 

Hva syns du om antrekket? 


  1 kommentarer på "ARMY"

Postet av: Renate
Så tøft antrekk :)
14.05.2013, 18:06
URL: http://memoryblogg.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits