TRAFIKALT GRUNNKURS

Sa du treig? Det er hvertfall det jeg er. Har faktisk ikke begynt på trafikalt før nå, første kurs var på mandag og i går var siste. Kurset var faktisk ikke så gale som jeg trodde det kom til å bli, det er nok fordi læreren vår var drit kul, heldigvis! Pluss at jeg tok det i byn i stedenfor på Osterøy, hehe. Er nok på grunn av kurset jeg ikke har blogget noe særlig. Det varte fra 16.00 til 19.00 alle dagene, og jeg reiste litt tidlig bort og kom sent hjem, så jaa. Om en uke kan jeg begynne å kjøre, og jeg gleder meg siiinnsykt mye!


I dag har jeg vært i Lonevåg med Eva og Andrea og solgt vafler, kake, muffins og kaffe. Vi holder på å samle inn penger til russekassen, lurt å begynne tidlig!
Ja, bare to bilder som ikke passer til innlegget i det hele tatt :-) :-) Haha, de er hvertfall tatt i dag da. 

 

Blogges i morgen!


  0 kommentarer på "TRAFIKALT GRUNNKURS"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits