#eilenogvegardgifterseg

Var utroolig koselig i bryllup i går! Gleder meg til de neste bryllupene i fremtiden, spesielt mitt eget. Eilen (kusinen min) var så nydelig, kjolen var helt fantastisk, håret, sminken og alt! Programmet i middagen og kaffien var også kjempe bra. Vi fikk liksom aldri tid til å kjede oss, det var taler, sanger, leker, utfordringer osv. Også hadde de lagd en egen hashtag på instagram, så visst vi lå ut et bilde og tagget #eilenogvegardgifterseg, kom bildet på skjermen fremme på ''scenen'', kjempe artig! Jeg var så smart at jeg glemte å lade kameraet, fikk ladet det i sånn 5 minutter rett før vi stakk, så fikk ikke tatt så mange bilder jeg ville.. Men her er noen utvalgte:





























Har du vært i brylup før?


  2 kommentarer på "#eilenogvegardgifterseg"

Postet av:
Hvor var dette bryllupet? Så store fine vinduet i lokalet!
28.07.2013, 22:58
Postet av: Liv Hege Hagfors
Så fine og koselige bilder :-D
31.07.2013, 11:03
URL: http://lhsh.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com





    Follow on Bloglovin
  • hits