BACK IN NORWAY

Heihei! Ankom Bergen i 13 tiden, trøtt og sliten. Vi var våken til 6 om morningen, liksom vi sov nada om natten bortsett fra på flyet, og å sove på flyet er det verste jeg vet! Finner aldri en god stilling, hodet bare detter ned også våkner jeg med vond nakke, uff, hate it. Jaja, å være tilbake i Norge er .. hmm.. NOE DRITT. Jeg elsker å være i utlandet, det er faktisk det beste jeg vet, også blir jeg alltid så deppet når jeg kommer hjem igjen, det eneste jeg tenker på er: vil tilbake, vil sole meg, omg jeg mister brunfargen (haha), jeg vil bade, osv. Men sånn er det vell nesten for alle tenker jeg. Har hvertfall hatt en utrolig fin og minnerik reise!

Akkurat nå ligger jeg i sengen og hører på sangene som jeg hørte på i Spania, mimrer allerede. Min sommersang er Can't Stop av Miley Cyrus, og det er sangen som kommer til å minne meg om Spania for resten av livet. Jeg har også fått meg en ny favorittbutikk: Pull & Bear. Elsker den butikken! Virkelig synd at de ikke har den i Norge..... Har kjøpt en del nye klær og sko, viser dere alt i morgen!


Var deilig å komme hjem til denne søtingen!


Haha, han har vært uten oss i 17 dager, så han er helt crazy i dag.

 

Har du vært i syden i sommer?


  0 kommentarer på "BACK IN NORWAY"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits