JEG SKAL PÅ MILEY CYRUS KONSERT!!

Helt siden Hannah Montana kom på Disney Channel har jeg elsket Miley, og nå skal jeg endelig se hun i virkeligheten! Jeg elsker personligheten hennes, stemmen hennes, stilen, håret, alt. Ja, jeg vet hun har forandret seg skremmelig mye på kort tid, men det får meg ikke til å mislike hun. Liker at hun tør å være seg selv og driter i hva alle andre tenker, det er det jeg liker mest med hun.
Haha, billettsalget startet jo 09.00, altså midt i en skoletime. Avtalte med Anna at vi skulle møtes ute i gangen 5 på 9 for å være klar. Så vi møttes og ventet til klokken 9, vi stod i kø i sånn ca. 10 minutter og PLUTSELIG kom vi til siden hvor billettene kjøpes. Anna ble helt gal og skrek, haha, begge to begynte å stresse helt sykt. Lover, var morsomt der og da! Heldigvis fikk vi tak i og vi gleder oss sååå mye!Ingen kan si at denne jenten ikke er nydelig.

 

Skal du på Miley Cyrus konserten?


  0 kommentarer på "JEG SKAL PÅ MILEY CYRUS KONSERT!!"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits