HATI HATI

(Klokken 14.15 i Bali)
Heisann! Ble litt mindre blogging enn jeg hadde tenkt meg, heh. Nå har jeg vært her i én uke, og den har vært helt fantastisk! Vi har funnet på noe hver dag, mest shopping og spising da, men vi sitter hvertall ikke hjemme hele kvelden. Fra onsdag (da vi kom) til søndag hadde vi helt fri, ingen skole, ingenting. Skolen begynte mandagen som var nå og det var hardt skal jeg si deg! Anatomi er et veldig krevende fag, det visste jeg før jeg kom hit, men jeg visste ikke at det var SÅ krevende. Huff, er så mange navn på muskler, ledd, knokler osv. som vi må lære oss på liten tid. Eksamen er allerede om 5 uker liksom, så jeg begynner å stresse litt kjenner jeg. Jeg må bare pugge, pugge, pugge og pugge også sitter det forhåpentligvis til eksamen. Vi har et praktisk fag óg da, heldigvis. Da er undervisningen på treningssenteret som vi har her på ??campus??. Det er mye gøyere i og med at vi får lære øvelser grundig også får vi lære mye nytt i tillegg. Hver dag består av 2 timer anatomi og 2 timer personligtrener veiledning (vet ikke hva jeg skal kalle det, haha). Vi begynner 08, har 1 time pause etter anatomi også er jeg ferdig 12.30. Gaanske chill.
Ellers har jeg fått 1000 myggstikk, blitt SYKT solbrent (vekke nå heldigvis), blitt opphovnet i trynet pga. solbrentheten (varte i to dager, lignet på en avatar, null tull), brukt litt mer penger enn jeg hadde trodd, fått meg nye og gode venner, rett og slett kost meg svært mye!

 

Her er litt kamera og mobilbilder fra uken:
Ida og Agnete
                                Agnete, Ayla og Katarina (de to sistnevnte er romkameratene mine)
Treningssenteret på campus

 

Hati hati betyr forresten forsiktig, haha, intern greie. 


  0 kommentarer på "HATI HATI"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits