:-):-)

( Mobilblogging. Kl. 16.15 i Bali)

Holaa!

Nesten 3 uker har gått og de har gått fort! Håper ikke de gjenstående ukene går like fort, for det er så gøy her. Merker at jeg har litt hjemlengsel da, og det blir ufattelig deilig å komme hjem igjen. Savner å se familien hver dag, maten, PÅLEGG mest av alt kanskje. Jeg elsker kokt skinke og den de har her smaker alt for sterkt, ikke god. Menmen, jeg holder meg til nutella, salami og egg.

Ellers er jeg sykt stresset over anatomien. Føler jeg ligger kjempe langt bak, er så utrolig mye informasjon på så liten tid. Eksamen er om 3 uker, 3 uker!!! Må bli flinkere til å bruke fritiden på studering, men det er ikke like lett når bassenget ligger 10 meter unna og solen steker. Skal hvertfall studere mye fremover, for når eksamen er ferdig er anatomifaget ferdig og det blir chill! Det skal være motivasjonstanken min fremover.

Jeg prøver å ta bilder hver dag, men bare med mobilen, går ikke rundt med speilreflekset hele tiden, nesten aldri faktisk. Men mobilbilder funker da!

Her er noen av bildene jeg har tatt siden forrige blogginnlegg:


  2 kommentarer på ":-):-)"

Postet av: Bente Strøm
Det ser så fint ut i Bali!:)
23.02.2015, 09:18
URL: http://bonths.blogg.no
Postet av: cakemistress
så herlig å starte uka med en god kopp kaffe og litt tid til å lese bloggen din! :)
23.02.2015, 09:41
URL: http://cakemistress.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits