EN LITEN OPPSUMMERING

(Klokken 11.08 i Bali)

Hei! 

Nå er det 3 dager og én måned siden jeg reiste fra Norge. Det er skummelt hvor fort tiden går her nede, om bare 2 måneder (minus én uke) er jeg hjemme igjen. Denne uken åpnet jeg ''hjemlengsel''pakken fra familien. Fikk maaaassse sjokolade (<3<3<3), litt snop, og 4 rørende brev. Må innrømme at jeg fikk noen tårer i øyekrokene mens jeg leste. 

Jeg tenkte at jeg kom til å trene like mye her nede som jeg gjør i Norge, men fyyy der tok jeg kraftig feil. De eneste gangene jeg trener er når vi har PT-timer, men vil ikke kalle det trening. Man får ikke trene det man vil og heller ikke så hardt fordi man skal lære mest. Jeg har jo mye fritimer og kan lett trene hver dag, men det blir faktisk et tiltak når det er så varmt ute, det er så mye annet som blir prioritert. Heldigvis har den nye læreren vår frivillige morningtreninger og de er tunge skal jeg si deg. I dag hadde vi tabata, hadde aldri prøvd det, veldig tungt hvertfall, men deilig å endelig få seg en skikkelig økt!! I tillegg har vi bare PT-rolle øving i PT-timen de to neste ukene, så da blir det også skikkelig trening. Får helt panikk av og ikke trene hver dag, føler jeg blir svak med en gang. 

Elleeers hadde vi togaparty forrige fredag! Alle kjøpte laken og lagde sitt eget kostyme, så spiste vi og drakk og tullet og hadde konkurranser, kjempe gøy! Lørdagen stakk vi og bowlet og slappet av resten av kvelden og på søndag fikk vi besøk av et barnehjem. For noen herlige unger de var! De var her i 3,5 timer og hadde full av energi hele tiden! Kjempe koselig å leke med de, spesielt når de er så utadvendte.

Noen bilder fra den siste tiden:

Ane og meg, fine på sykkeltur.


Agnete og meg på togafesten.


New tattoos sori mami

NÅ ER DET HEEELG!! OG VI SKAL HA NORSK TACOFREDAG I DAG, ÅÅÅÅH, SOM JEG GLEDER MEG. 
God helg dere, også blogges vi igjen soon ♥ 


  0 kommentarer på "EN LITEN OPPSUMMERING"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits