HEI FRA SINGAPORE

HEISANN!!

På fredag hadde vi eksamen i anatomi og fysiologi, så nå har vi ferieee!! Så.Utrolig.Deilig. Ferien varer til neste mandag, så de fem første dagene tilbringer jeg og fire andre jenter her i denne flotte storbyen. Singapore er faktisk veldig dyrt i forhold til Bali, her er det omtrent norske priser. Trist med tanke på all den bra shoppingen! Jeg har et litt høyt budsjett da, så litt (mye) shopping blir det hvertfall.

Vi kom hit i går tidlig og shoppet litt utover kvelden. Og i dag shoppet vi også. Senterene er kjempe store her, så vi blir fort sliten. Om en liten stund skal vi ut igjen for å spise.

I morgen skal vi på Universial Studios og jeg gleder meg såå mye!! Det finnes ikke noe bedre enn tivoli.

Her er noen bilder:

Litt fult på MRT'en

Fantastisk utsikt fra hotellrommet

Blogges!


  0 kommentarer på "HEI FRA SINGAPORE"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits