BACK IN BALI

Holaa! 

På torsdag kom vi tilbake fra Singapore. Alle fem dagene der har vært spenningsfylte, litt stressende og gøy! Vi opplevde blat annet Universal Studios, Singapore Zoo, Marina Bay (et gigantisk milionær hotell) og masse bra shopping. Veldig deilig å komme hjem da (Bali is my home noow ♥). I singapore gikk vi omtrent hele dagen, så det er deilig å slappe nå. 

I dag er det en helligdag (elns) i Bali. Det er ikke lov å gå i gatene, ingen butikker er åpen, alle lys er av og alle skal være stille. Gøy å oppleve sånt når vi først er her. Skolen begynner igjen på mandag, uufff, nedsig. Heldigvis er vi ferdig med anatomi og fysiologi da, nå er det bare litt chill fremover i think (and hope).

Her er litt bilder på Singapore: Turisteer


Tatt fra toppen av Marina Bay.- Laura Galaz


  2 kommentarer på "BACK IN BALI"

Postet av: Emilie Henseid
fine bilder :)
21.03.2015, 12:54
URL: http://emiliehen.blogg.no
Postet av: Maren Helgemo - Ned 24kg så langt
Kos deg!:)
21.03.2015, 12:54
URL: http://marenhelgemo.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits