SLUTTEN PÅ EVENTYRET

Heisann!

Tenkte jeg skulle skrive en ending på Bali-oppholdet. Jeg kom hjem på søndag (den 26.), det var både deilig og trist. Deilig å se familien, men trist å reise fra Bali og alle de fantastiske nye vennene mine. De 2 månedene og 3 ukene på Bali har vært helt ubeskrivelig gøy, jeg har kost meg så utrolig mye hver dag. Det skjedde noe hver dag og det passer bra for meg som en er rastløs person. Det blir nok den største forskjellen å komme hjem til, her er det back to reality, tilbake til det kjedelige livet i kjedelige Norge. 

Bali har absolutt ikke vært et ´´badestudie´´ som det blir omtalt som. Skolen er skikkelig seriøs, lærerne er kjempe flinke og eksamene er ikke lette for å si det sånn. Vi hadde tre eksamener: skriftlig eksamen i anatomi, PT-rollen (praktisk) og skriftlig eksamen i PT-rollen og treningsfysiologi. Anatomi var definitivt den vanskeligste, her måtte det mye øving til for å bestå! Skolen var fra mandag til fredag i 2 til 6 timer (veldig varierende fra dag til dag). 

Det som var det beste var at alle bodde sammen. Man får enten én eller to romkamerater. Det var så deilig og bare gå ut fra døren å se mennesker hele tiden, man var liksom aldri aleine. I tillegg blir man så fort kjent med alle siden man ser hverandre hele tiden. Av og til føltes det ut som vi var på paradise hotel faktisk, haha, ryktene gikk så fort, det ble litt drama her og der osv. Morsomt, men sånn blir det alltid. 

UANSETT jeg anbefaler alle å reise til utlandet å studere, det har vært den beste opplevelsen i mitt liv. Man blir kjent med så mange nye mennesker, får oppleve mye gøy, og alt er bare bra! Det eneste som er kjipt er at man en gang skal hjem igjen og ikke se alle de nye vennene dine 24/7. Bare husk å nyt tiden der nede (slik som jeg gjorde) og ha det så gøy du kan! Peace out!!


  0 kommentarer på "SLUTTEN PÅ EVENTYRET"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits