SLUTTEN PÅ EVENTYRET

Heisann!

Tenkte jeg skulle skrive en ending på Bali-oppholdet. Jeg kom hjem på søndag (den 26.), det var både deilig og trist. Deilig å se familien, men trist å reise fra Bali og alle de fantastiske nye vennene mine. De 2 månedene og 3 ukene på Bali har vært helt ubeskrivelig gøy, jeg har kost meg så utrolig mye hver dag. Det skjedde noe hver dag og det passer bra for meg som en er rastløs person. Det blir nok den største forskjellen å komme hjem til, her er det back to reality, tilbake til det kjedelige livet i kjedelige Norge. 

Bali har absolutt ikke vært et ´´badestudie´´ som det blir omtalt som. Skolen er skikkelig seriøs, lærerne er kjempe flinke og eksamene er ikke lette for å si det sånn. Vi hadde tre eksamener: skriftlig eksamen i anatomi, PT-rollen (praktisk) og skriftlig eksamen i PT-rollen og treningsfysiologi. Anatomi var definitivt den vanskeligste, her måtte det mye øving til for å bestå! Skolen var fra mandag til fredag i 2 til 6 timer (veldig varierende fra dag til dag). 

Det som var det beste var at alle bodde sammen. Man får enten én eller to romkamerater. Det var så deilig og bare gå ut fra døren å se mennesker hele tiden, man var liksom aldri aleine. I tillegg blir man så fort kjent med alle siden man ser hverandre hele tiden. Av og til føltes det ut som vi var på paradise hotel faktisk, haha, ryktene gikk så fort, det ble litt drama her og der osv. Morsomt, men sånn blir det alltid. 

UANSETT jeg anbefaler alle å reise til utlandet å studere, det har vært den beste opplevelsen i mitt liv. Man blir kjent med så mange nye mennesker, får oppleve mye gøy, og alt er bare bra! Det eneste som er kjipt er at man en gang skal hjem igjen og ikke se alle de nye vennene dine 24/7. Bare husk å nyt tiden der nede (slik som jeg gjorde) og ha det så gøy du kan! Peace out!!

BACK IN BALI

Holaa! 

På torsdag kom vi tilbake fra Singapore. Alle fem dagene der har vært spenningsfylte, litt stressende og gøy! Vi opplevde blat annet Universal Studios, Singapore Zoo, Marina Bay (et gigantisk milionær hotell) og masse bra shopping. Veldig deilig å komme hjem da (Bali is my home noow ♥). I singapore gikk vi omtrent hele dagen, så det er deilig å slappe nå. 

I dag er det en helligdag (elns) i Bali. Det er ikke lov å gå i gatene, ingen butikker er åpen, alle lys er av og alle skal være stille. Gøy å oppleve sånt når vi først er her. Skolen begynner igjen på mandag, uufff, nedsig. Heldigvis er vi ferdig med anatomi og fysiologi da, nå er det bare litt chill fremover i think (and hope).

Her er litt bilder på Singapore: Turisteer


Tatt fra toppen av Marina Bay.- Laura Galaz

HEI FRA SINGAPORE

HEISANN!!

På fredag hadde vi eksamen i anatomi og fysiologi, så nå har vi ferieee!! Så.Utrolig.Deilig. Ferien varer til neste mandag, så de fem første dagene tilbringer jeg og fire andre jenter her i denne flotte storbyen. Singapore er faktisk veldig dyrt i forhold til Bali, her er det omtrent norske priser. Trist med tanke på all den bra shoppingen! Jeg har et litt høyt budsjett da, så litt (mye) shopping blir det hvertfall.

Vi kom hit i går tidlig og shoppet litt utover kvelden. Og i dag shoppet vi også. Senterene er kjempe store her, så vi blir fort sliten. Om en liten stund skal vi ut igjen for å spise.

I morgen skal vi på Universial Studios og jeg gleder meg såå mye!! Det finnes ikke noe bedre enn tivoli.

Her er noen bilder:

Litt fult på MRT'en

Fantastisk utsikt fra hotellrommet

Blogges!

EN LITEN OPPSUMMERING

(Klokken 11.08 i Bali)

Hei! 

Nå er det 3 dager og én måned siden jeg reiste fra Norge. Det er skummelt hvor fort tiden går her nede, om bare 2 måneder (minus én uke) er jeg hjemme igjen. Denne uken åpnet jeg ''hjemlengsel''pakken fra familien. Fikk maaaassse sjokolade (<3<3<3), litt snop, og 4 rørende brev. Må innrømme at jeg fikk noen tårer i øyekrokene mens jeg leste. 

Jeg tenkte at jeg kom til å trene like mye her nede som jeg gjør i Norge, men fyyy der tok jeg kraftig feil. De eneste gangene jeg trener er når vi har PT-timer, men vil ikke kalle det trening. Man får ikke trene det man vil og heller ikke så hardt fordi man skal lære mest. Jeg har jo mye fritimer og kan lett trene hver dag, men det blir faktisk et tiltak når det er så varmt ute, det er så mye annet som blir prioritert. Heldigvis har den nye læreren vår frivillige morningtreninger og de er tunge skal jeg si deg. I dag hadde vi tabata, hadde aldri prøvd det, veldig tungt hvertfall, men deilig å endelig få seg en skikkelig økt!! I tillegg har vi bare PT-rolle øving i PT-timen de to neste ukene, så da blir det også skikkelig trening. Får helt panikk av og ikke trene hver dag, føler jeg blir svak med en gang. 

Elleeers hadde vi togaparty forrige fredag! Alle kjøpte laken og lagde sitt eget kostyme, så spiste vi og drakk og tullet og hadde konkurranser, kjempe gøy! Lørdagen stakk vi og bowlet og slappet av resten av kvelden og på søndag fikk vi besøk av et barnehjem. For noen herlige unger de var! De var her i 3,5 timer og hadde full av energi hele tiden! Kjempe koselig å leke med de, spesielt når de er så utadvendte.

Noen bilder fra den siste tiden:

Ane og meg, fine på sykkeltur.


Agnete og meg på togafesten.


New tattoos sori mami

NÅ ER DET HEEELG!! OG VI SKAL HA NORSK TACOFREDAG I DAG, ÅÅÅÅH, SOM JEG GLEDER MEG. 
God helg dere, også blogges vi igjen soon ♥ 

:-):-)

( Mobilblogging. Kl. 16.15 i Bali)

Holaa!

Nesten 3 uker har gått og de har gått fort! Håper ikke de gjenstående ukene går like fort, for det er så gøy her. Merker at jeg har litt hjemlengsel da, og det blir ufattelig deilig å komme hjem igjen. Savner å se familien hver dag, maten, PÅLEGG mest av alt kanskje. Jeg elsker kokt skinke og den de har her smaker alt for sterkt, ikke god. Menmen, jeg holder meg til nutella, salami og egg.

Ellers er jeg sykt stresset over anatomien. Føler jeg ligger kjempe langt bak, er så utrolig mye informasjon på så liten tid. Eksamen er om 3 uker, 3 uker!!! Må bli flinkere til å bruke fritiden på studering, men det er ikke like lett når bassenget ligger 10 meter unna og solen steker. Skal hvertfall studere mye fremover, for når eksamen er ferdig er anatomifaget ferdig og det blir chill! Det skal være motivasjonstanken min fremover.

Jeg prøver å ta bilder hver dag, men bare med mobilen, går ikke rundt med speilreflekset hele tiden, nesten aldri faktisk. Men mobilbilder funker da!

Her er noen av bildene jeg har tatt siden forrige blogginnlegg:

HATI HATI

(Klokken 14.15 i Bali)
Heisann! Ble litt mindre blogging enn jeg hadde tenkt meg, heh. Nå har jeg vært her i én uke, og den har vært helt fantastisk! Vi har funnet på noe hver dag, mest shopping og spising da, men vi sitter hvertall ikke hjemme hele kvelden. Fra onsdag (da vi kom) til søndag hadde vi helt fri, ingen skole, ingenting. Skolen begynte mandagen som var nå og det var hardt skal jeg si deg! Anatomi er et veldig krevende fag, det visste jeg før jeg kom hit, men jeg visste ikke at det var SÅ krevende. Huff, er så mange navn på muskler, ledd, knokler osv. som vi må lære oss på liten tid. Eksamen er allerede om 5 uker liksom, så jeg begynner å stresse litt kjenner jeg. Jeg må bare pugge, pugge, pugge og pugge også sitter det forhåpentligvis til eksamen. Vi har et praktisk fag óg da, heldigvis. Da er undervisningen på treningssenteret som vi har her på ??campus??. Det er mye gøyere i og med at vi får lære øvelser grundig også får vi lære mye nytt i tillegg. Hver dag består av 2 timer anatomi og 2 timer personligtrener veiledning (vet ikke hva jeg skal kalle det, haha). Vi begynner 08, har 1 time pause etter anatomi også er jeg ferdig 12.30. Gaanske chill.
Ellers har jeg fått 1000 myggstikk, blitt SYKT solbrent (vekke nå heldigvis), blitt opphovnet i trynet pga. solbrentheten (varte i to dager, lignet på en avatar, null tull), brukt litt mer penger enn jeg hadde trodd, fått meg nye og gode venner, rett og slett kost meg svært mye!

 

Her er litt kamera og mobilbilder fra uken:
Ida og Agnete
                                Agnete, Ayla og Katarina (de to sistnevnte er romkameratene mine)
Treningssenteret på campus

 

Hati hati betyr forresten forsiktig, haha, intern greie. 

HELT OK

(Klokken er 15.27 i Bali, jeg ligger 7 timer bak dere)
Heii! Etter en 18 timers lang reise landet vi i Bali klokken 13 (Bali tid, klokken 6 i Norge). Første inntrykk: VARMT. 
Da vi kom til hotellet fikk vi romkamerat, spiste felles middag, lekte noen ''bli kjent med'' leker, også samlet vi en koselig gjeng og var våken til langt på natt.
I dag stod vi opp 07.15 (frivillig faktisk) og gikk oss en tur i gaten. Etter det trente vi også solte vi oss i noen timer. Skolen begynner ikke før på mandag, så vi må nye disse dagene så mye vi kan. De to første dagene har vært helt fantastiske! Gleder meg til de neste månedene. 


Fyy så god


Gleder meg til å åpne disse ♥

Skal prøve å blogge så ofte som jeg kan, men kommer nok ikke til å bli hver dag. 
Blogges soon. 

BALI 2015

Heei! Utrolig merkelig å skrive et blogginnlegg etter 1 år, brukte eevigheter på å sette i gang.
Det jeg vil fortelle er at jeg reiser til Bali i morgen for å ta et PT-kurs, der skal jeg være i 3 måneder også kan jeg kalle meg selv en personlig trener (visst jeg består eksamen of course som jeg skal hallo). Jeg skal blogge mens jeg er der nede slik at familie og venner kan se hva hverdagen min vil bestå av, så nå får dere bli med på min reise!
Bali er en fantastisk nydelig øy i Indonesia og jeg har gledd meg sååå lenge til å reise. Har ikke helt forstått at jeg reiser I MORGEN, herregud, rart å tenke på. Er hvertfall veldig godt forberedt på 3 fantastiske måneder med sommer, nye venner og studering. Jeg reiser alene og det gjør alt 100 ganger mer spennende. Så ja, håper dere vil følge min reise ♥


Kommer til å slite HEFTIG når jeg skal hjem igjen.....JAJA, blogges i Bali!
Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits