GOD JUL!

Da var endelig julaften her, og jeg har fortsatt ikke julestemning, haha, er det mulig. Startet dagen med en tur til Sotra for å spise frokost med kristen fellesskap. Vi kom hjem igjen ca. halv 3, det som skjer nå er venting på pinnekjøtt og åpning av gaver. I ventetiden skal vi spise grøt (håper jeg får mandelen, haha), se noen filmer, og gjøre klar maten. 
Håper dere får en fantastisk dag videre og god jul! ♥♥

NEON BOWLING

Heihei! Sorry for dårlig blogging i helgen.. På lørdag var jeg på jobb, og hadde egentlig planer om å gå ut på kvelden, meen så ble det ikke noe av allikevel. I går var jeg på bowling med hele familien. Pappa hadde bursdag, og vi feirte med bowling og peppes pizza, aah. ♥


Beste isen med smarties!!


Ehm, jeg klarte faktisk å tape. Emelina er 10 år gammel, og jeg er 18! (Men hun hadde gjerde da, hehe, skylder på det).
Senere skal jeg trene på senteret, blogges nok i morgen ♥

JULEFERIE!!

Wohooo, endelig juleferie!! Akkurat nå når jeg trenger det mest faktisk, har nada motivasjon i timene, alt går inn i hodet, men ut igjen med EN gang. Skal bli superdeilig med en ferie nå. ♥ Litt rart at det er juleferie da, for jeg har ikke litt julestemining, jeg føler vi er i februar liksom. Må nok begynne å høre på julesanger, da kan det hende det kommer seg litt. Vi har pyntet juletreet nå da, men jeg har fortsatt ikke julestemning, and it sucks! Tipper jeg får julesteminig på selve julaften, eller lillejulaften når vi legger pakkene under treet. Var sånn i fjor, haha.
Dagens antrekk! Skjorte fra H&M // Bukse og skjerf fra Bikbok Senere skal jeg på basistrening, så vi blogges i morgen ♥

BURSDAGSBESØK

Heihei!

I dag skal jeg ha en liten feiring av 18-års dagen min, men bare med familie og voksne. Vi skal spise mye god mat og kose oss! Hadde en kjempe fin dag i går forresten, gode venner og familie gjør alltid dagen bra. ♥Ha en fin kveld videre!

IT'S MY BIRTHDAY!!

Wohooo, endelig 18! Skal feire med stoor fest og masse folk. Not, skal feire det på basistrening, haha. Skulle egentlig ha et lite besøk med Hanne, men hun skulle jobbe, så vi flyttet det til litt seinere denne måneden. Til tross for at det er fredag den 13. i dag har det ikke skjedd noe gale, HELT TIL vi skulle spise middag! Skulle ta en skål bort til meg, og dummedumme meg visste ikke at den hadde vært i ovnen, så den var glovarm! Brant meg på fingeren og nå svir det forferdelig mye :-)) Haha, ellers har dagen vært topp!


Har blant annet fått roser i dag ♥


Laura galaz

LATELY, THROUGH MY PHONE

Hei!

Jeg vet, jeg er elendig blogger. Jeg har forskjellige perioder, i en periode elsker jeg å blogge og har mye å blogge om, men i en annen periode gidder jeg ikke, føler meg stygg og har ingenting å blogge om. Akkurat nå er jeg i en periode som ligger i mellom disse to: jeg har lyst å blogge, men har ingenting å blogge om. I tillegg så blir det mørkt klokken halv 4, og jeg kommer aldri hjem før den tiden, så da får jeg aldri tatt fine og lyse bilder som jeg liker best. Bloggen min betyr mye for meg, jeg har faktisk blogget i hele 4 år! Å slutte kommer jeg ikke til å gjøre, jeg kommer heller til å blogge når jeg har noe gøy og interessant å blogge om istedenfor å blogge om noe som ingen vil lese. Fremover skal jeg hvertfall prøve så godt jeg kan, for jeg liker å blogge. Blir forresten veldig glad når dere kommenterer at jeg må blogge når jeg ikke har blogget på en stund ♥

Her er noen bilder jeg har tatt i det siste:♥ 1 - var julenisse med Hanne på julegateåpningen ♥ 2 - Arrangerte et barnediscotek med russegjengen ♥ 3 - Bursdagsbesøkantrekk ♥
♥ 4 - Maasse godt ♥ 5- Fått meg ny favorittkjole som jeg skal bruke på nyttårsaften ♥ 6 - Har funnet ut hva jeg skal gjøre med håret! ♥

 

Laura galaz

MY DAY

Hellå! I dag jobbet jeg fra 11.00 til 16.00, har bare en jobbdag igjen som 17 åring nå, når jeg fyller 18 får jeg jobbe lengre, jobbe flere dager, OG tjene mer i timen, yayy. Resten av lørdagskvelden skal jeg ikke gjøre noe spesielt, får besøk av en kompis! Har forresten en sang klistret på hjernen for tiden: Royals av Lorde, loove it ♥ Du har helt sikkert hørt den du og, går på radioen hele tiden.

B-O-R-E-DHør Royals her!

 

Hva skal du i kveld?
 

UPDATES

Halloo! Ååh som jeg har savnet å blogge! Har tenkt lenge på å begynne igjen nå, så det var på tide og starte å skrive nå. Sist gang jeg blogget var 21. august, lengste pausen jeg har hatt, men det var både trist og godt. 

Tenkte å oppdatere dere litt om hva som har skjedd i det siste!

  • Jeg har fått meg jobb på Kiwi, så jeg trenger heldigvis ikke lenger å klage over at jeg er blakk.
  • Jeg er med i en russegruppe som heter Strils on Wheels'14. Vi har fått oss van og er kjempe gira!
  • Jeg har kjempe mye lekser, og alt for lange skoledager, er ikke ferdig før halv 4 bortsett fra på mandager, da er jeg ferdig 3.
  • Jeg holder på å spille inn et album med en rapper, det er hans album og jeg er med på noen av sangene.
  • Oog jeg er fortsatt singel..... Hehehe tuller, men er det.
Vi skal så klart endre bilen totalt: lakkere den helt rød, få logoen trykket på, og skrive navnene våres på. Bilde nr. 2 er baki bilen, elsker lysene!


Vi blogges kanskje senere! ♥ 

 

Laura galaz

BACK IN NORWAY

Heihei! Ankom Bergen i 13 tiden, trøtt og sliten. Vi var våken til 6 om morningen, liksom vi sov nada om natten bortsett fra på flyet, og å sove på flyet er det verste jeg vet! Finner aldri en god stilling, hodet bare detter ned også våkner jeg med vond nakke, uff, hate it. Jaja, å være tilbake i Norge er .. hmm.. NOE DRITT. Jeg elsker å være i utlandet, det er faktisk det beste jeg vet, også blir jeg alltid så deppet når jeg kommer hjem igjen, det eneste jeg tenker på er: vil tilbake, vil sole meg, omg jeg mister brunfargen (haha), jeg vil bade, osv. Men sånn er det vell nesten for alle tenker jeg. Har hvertfall hatt en utrolig fin og minnerik reise!

Akkurat nå ligger jeg i sengen og hører på sangene som jeg hørte på i Spania, mimrer allerede. Min sommersang er Can't Stop av Miley Cyrus, og det er sangen som kommer til å minne meg om Spania for resten av livet. Jeg har også fått meg en ny favorittbutikk: Pull & Bear. Elsker den butikken! Virkelig synd at de ikke har den i Norge..... Har kjøpt en del nye klær og sko, viser dere alt i morgen!


Var deilig å komme hjem til denne søtingen!


Haha, han har vært uten oss i 17 dager, så han er helt crazy i dag.

 

Har du vært i syden i sommer?

PAKKEPAKKEPAKKE

Da er endelig dagen her! Jeg er nesten ferdig pakket og skikkelig giret for Spania nå ♥ Vi reiser ikke til flyplassen før i sånn 04 tiden i natt, og flyet letter klokken 07! Er fremme i Spania rundt lunsjtid i morgen, og da blir det soling og bading med en gang. Aaaah, er så deilig å tenke på at jeg er i Spania de neste 17 dagene!


Neesten klar 

 

Skal du på sydentur?

KJEDELIGE SOMMERDAGER

Huff for noen kjedelige sommerdager jeg har hatt, er ikke lett å finne på noe hver dag. Blir bare sittende på rommet med søsteren min og ser på glee og modern family, haha, men er koselig det og da! Egentlig så lengter jeg bare etter varmen, kjeder meg aldri når det er fint vær ute, uansett om jeg er alene eller ikke! Heldigvis begynner fineværet i helgen, håper det holder helt til vi reiser til Spania (hehe, kommer ikke til å skje).

 

Laura galaz

TRAFIKALT GRUNNKURS

Sa du treig? Det er hvertfall det jeg er. Har faktisk ikke begynt på trafikalt før nå, første kurs var på mandag og i går var siste. Kurset var faktisk ikke så gale som jeg trodde det kom til å bli, det er nok fordi læreren vår var drit kul, heldigvis! Pluss at jeg tok det i byn i stedenfor på Osterøy, hehe. Er nok på grunn av kurset jeg ikke har blogget noe særlig. Det varte fra 16.00 til 19.00 alle dagene, og jeg reiste litt tidlig bort og kom sent hjem, så jaa. Om en uke kan jeg begynne å kjøre, og jeg gleder meg siiinnsykt mye!


I dag har jeg vært i Lonevåg med Eva og Andrea og solgt vafler, kake, muffins og kaffe. Vi holder på å samle inn penger til russekassen, lurt å begynne tidlig!
Ja, bare to bilder som ikke passer til innlegget i det hele tatt :-) :-) Haha, de er hvertfall tatt i dag da. 

 

Blogges i morgen!

SOMMERFERIE

Fikk sommerferie for 5 og en halv time siden da, men WOHOO ENDELIG FERIE :-D Har ventet på dette såå lenge! Litt morsomt at jeg ikke har sommerfølelse eller feriefølelse i det hele tatt da, har ikke fredagsfølelse en gang, haha skjer. 

Elsker siste skoledag på skolen vår. Vi har alltid underholdning fra halv 10 til 11, hvor elever opptrer med det de vil, vi ser på bilder fra året, lærerne snakker osv. I dag sang jeg Spectrum av Matthew Koma, den akustiske versjonen, og Sondre spilte gitar til, du kan høre sangen under bildet.Alt fra BikbokGod sommer ♥

NY MÅNED


Så var vi allerede i juni da, folkens! Vi nærmer oss grådig sommerferien nå, bare 20 dager igjen. Gikk inn i den nye måneden med festing med godtfolk, var i 18-årsdag til Andrea ♥


Koos ♥

 

Laura galaz

KOSELIG BYTUR

Heisann! Reiste til byn for å møte Diego i dag, vi skulle på kaffedate, men var bare han som drakk kaffe, de hadde ikke frappe der, så jeg spiste heller pommes frites! Det finnes ikke noe mer koselig enn å reise til Bergen på en så nydelig dag som dette. Bergen er virkelig en nydelig by når det er sol, helt fantastisk faktisk!

Cafeen var drit kul! Man får en skikkelig 80-talls følelse når man går inn der, se da:

TaketOgså koste vi oss i parken litt før jeg dro hjem ♥Hva har du gjort i dag?

ALL NIKE

Nike nike nike, elsker nike!
Nå stikker jeg ut på en etterlengtet joggetur! Før fotballsesongen startet jogget jeg hver tirsdag, men siden vi nå har kamp hver tirsdag kan jeg så klart ikke jogge lengre, også har jeg ikke tid de andre dagene. I dag har vi egentlig trening, men siden det var så få som kunne fikk vi fri, og det første jeg tenkte var JOGGETUR! Egentlig suger det, haater å jogge, men følelsen når du er ferdig er digg ♥


Laura galaz

ISJENTEN

Halloo! Føler egentlig at vi nettopp hadde helg, haha, så har ikke helt fredagsfølelsen enda. Skoledagen gikk utrolig fort i dag. I de to første timene hadde vi ikke lærer, i de to neste hadde vi useriøs matte (as always), i de to neste var det bare norskfremføringer, og gymmen gikk som vanlig fort. Føler ikke jeg har vært på skolen en gang! Herregud, fikk høre at vi var den eneste skolen i hele Hordaland som ikke hadde fri i dag!! Har jeg rett, eller? 

Tilbake til overskriften! Jeg ble faktisk kalt for isjenten da jeg var liten. Ville ha is heele tiden, og skrek hull i hodet på alle visst ikke jeg fikk, var en skikkelig drittunge, får høre det av mamma og pappa hele tiden haha. Er fortsatt isjente da, men skriker heldigvis ikke hull i hodet på noen visst jeg ikke får. Kødda, jeg gjør det.  

God helg da! ♥

THE WEEKEND IS FINALLY HERE

Endelig helg da! Har ikke fredagsfølelse at all, pga. ondagen og fordi vi ikke skal ha taco i dag. Vet du hvor trist det er og ikke ha taco den dagen du alltid pleier å spise det? Vi spiste det på ondag, men kunne lett spist det i dag og mmmm ♥ Eneste planen for helgen er konfirmasjon i morgen. Konfirmasjoner er alltid koselige, mye god mat og enda bedre kaker, også er det gøy å pynte seg. Jeg har ikke bunad da, konfirmerte meg i den chilenske nasjonaldrakten som er nyydelig, så i morgen tenkte jeg å gå med en bluse og et skjørt, viser sikkert i morgen. 


Kom tilfeldigvis inn på rommet til Anna mens hun tok bilder av seg selv, slengte meg like gjerne på! ♥

 

- Hva skal du i helgen?

WHAT'S UP

Hellåå søtinger! Kan starte med å si at jeg storkoste meg på lørdag, var først i bursdagsvors til Kjersti også reiste vi videre på fest i 11 tiden. På søndag spilte vi kamp mot Norhordaland. De to første kampene våres spilte vi utrolig bra, men 1. omgang av denne kampen spilte vi ikke fult så bra. Resultatet til pausen var 3-0, men så klarte vi å ta de igjen! Til slutt ble det 4-0, de skårte på straffe... (Er så s-y-k-t dårlig taper!). I dag er det kamp igjen, 7'er kamp faktisk, er noe dritt å gå fra 11'er til 7'er, seriøst, målet er jo knøttlite, men vi skal nok klare det. Skulle faktisk akkurat til å skrive at været ikke var så værst, for det var ikke så ille i sted, men så ser jeg ut vinduet and guess what? Det regner, SJOKK, ettersom jeg bor i regnstaten. 

Forresten!! Var det noen av dere som prøvde å vinne One Direction billetter på NRJ i dag? Jeg prøvde. Stod opp ekstra tidlig bare for å være klar til å ringe inn 07.30, men de lurte oss, vi måtte ringe når vi hørte little things mellom 4 og 5. Så klokken 4 begynte jeg å stresse igjen, og plutselig, sånn ti over 4 elns, hører jeg begynnelsen av sangen, begynner å stresse og ringer inn med en gang. Vant jeg? NEI FOR SØREN.

Nå ble det litt mye snikksnakk, har faktisk mye mer på hjertet, men skal spare dere for det ♥


Noen bilder fra i sted, må  alltid ta bilde når jeg først skal publisere et innlegg, lol.


- Hva skal du i dag?

SNEAK PEEK


Skal så smått begynne å gjøre meg klar til kveldens festligheter nå! Legger antrekket ut litt senere, blogges :-*

 

- Laura galaz

HELG BBY

Har vært hjemme siden halv 2 i dag, jeg! Husker ikke sist fredag jeg var hjemme så tidlig, kommer alltid hjem 4, siden vi har gym til kvart over 3, sykt gøy på en fredag #not. Sorry for mye hashtagging forresten, haha, gjør det hele tiden, irriterer nesten meg selv. Ja, vi hadde hvertfall norsktentamen i dag, og jeg føler at dette er den dårligste jeg har gjort på videregående. Jeg har alltid et mål om å hvertfall skrive 1000 ord, jeg klarte faktisk å få til AKKURAT 1000 ord, haha, gjett om jeg skrev mye drit bare for å få det til. Men jeg får nå bare vente å se hvilken karakter jeg får.. Fikk forresten 5 på den siste norskprøven, shit jeg ble sykt overrasket!! Har ikke fått så mange 5'ere i norsk på videregående!

Siden jeg kom hjem har jeg sett mange episoder av The Mindy Project, å fy søren for en bra serie! Den er kjempe morsom, elsker personligheten til Mindy, hun er sykt kul. Anbefaler den til alle jenter som liker jentefilmer osv ♥


Dagens outfit, wohoo, elsker tentamenoutfits.

 

- Dere må ha en fin fredag!

YESYESYES!!

Eendelig ferie, igjen! Har egentlig hatt mye fri i det siste da. Først var det vinterferie, så en skoleuke, så Praha i en uke, etterfulgt av skole i en uke, og nå er det ferie igjen! Så jeg har bare hatt to vanlige skoleuker etter vinterferien, men er alltid like deilig med en til ferie vet du, skal absolutt ikke klage over det. Tenk da, etter ferien skal jeg bare på skolen på tirsdagen, også skal jeg til London resten av uken, aah luksus. 

I påskeferien har jeg ikke så mange planer. Men på torsdag reiser vi til Herdla, som vi har gjort to påskeferier på rad, der skal vi være til mandag. Vi reiser som alltid i lag med chilenergjengen. Kjenner jeg gleder meg litt, selv om man blir lei av å gjøre det samme hver dag, men skal gjøre det beste ut av det og kose meg så mye som mulig! 

Hva skal du i påsken?

PRAHAA

Ankom Praha i 12-13 tiden i går. Føles egentlig ut som vi har vært her i en uke! I går ble vi guidet rundt i gamle byen og i dag ble vi guidet rundt i Praha-borgen, litt etter det holdt en mann et 2-timers foredrag om føydalismen, og jeg LOOVER det var kjedelig! Ellers har vi gått rundt på senteret i dag, alltid kjekt det, er kjempe stort, og 200 butikker.
Det er så kaldt i Praha, føles ut som det er mye kaldere enn i Norge. Og da vi var ute i mer enn 2 timer i dag, wow, lover, alle kommer hjem syke.
Kommer nok ikke til å blogge så mye, må ned i resepsjonen for å få nett, og det er ikke så fin resepsjonensplass for å si det sånn, haha.
Men jeg koser meg hvertfall kjempe mye her nede, håper dere koser dere i Norge og!

Noen bilder fra disse to dagene:

Mye usunt? Nei?? Hva snakker du om

Eva og hennes nye Adam

PAKKEPAKKEPAKKE

I dag har jeg begynt å pakke til Praha turen, må gjøre det i god tid slik at jeg ikke glemmer noe. Å pakke er så utrolig stress, jeg bekymrer meg for å glemme noe hele tiden, uansett hvor mye jeg pakker. Jeg har en tendens til å pakke for mye, men denne gangen har jeg satt sammen antrekk for hver dag. Det er ganske så smart, for da pakker du ikke plagg som du mest sannsynlig ikke kommer til å bruke. Men problemet borti Praha neste uke er at det skal være så kaldt.. Er kaldere der enn her liksom, det suger. Så det er litt vanskelig å pakke riktige klær. Men vet du hvaa? Eric Saade skal søren meg ha gratiskonsert på festplassen i Bergen på onsdag, og hallooo da er jeg fortsatt i Praha. HATER LIVET AV OG TIL!!! Han er jo såå kjekk, og såå flinkt til å synge, og såå kjekk, forresten, glemte jeg å nevne at han er kjekk?


Liker bare ting visst de er roosa


Hahaha, feiler meg
- Laura galaz
 

HELG MAAN

Da var det endelig helg igjen! Har gledd meg såå mye til denne fredagen fordi da nå trenger jeg ikke å tenke på skole på 1 uke, wohoo. Fredagen er faktsisk den verste skoledagen, selvfølgelig må vi ha gym siste dagen i uken, fra 14 - 15.15, hvorfor ikke midt i uken? Skikkelig kjiipt, men er ikke noe jeg kan gjøre med det maan. Haha, er så gøy å si man, sier det hele tiden, ja uten to n'er, hat meg da.


3     dager    igjen


Genseren er fra Cubus

Resten av dagen skal jeg bare se en episode av the secret life of the american teenager, og begynne å se prison break! Senere skal jeg se på idol, og GEROG ER SÅ SINNSYKT KJEKK!!! Han har bursdag den 13. desember, akkurat som meg, omg ment 2 be <3<3<33<3

 

 

Hva skal du i dag?
 

TORSDAG!!

Torsdag ja, 1 dag igjen også er det fredag, også er det lørdag, også er det søndag, også er det mandag, og daaa reiser jeg til Praha med klassen. Åee, sorry, men klarer virkelig ikke å vente.. Er så alt for lat og skolelei for tiden, er så dritt lei alle klærne mine i tillegg, føler jeg ikke har noe kult å kle meg i, og det hater jeg! Må bare vente i 1 måned så blir både kleskommoden og jeg glad ♥

I dag fikk vi tilbake matteprøven som vi hadde for 2 uker siden, og vet du hva jeg fikk? ...... 

Jepp, Laura Viviann Fossheim Galaz fikk 4+ på en matteprøve, og hun bare:

dfghjolashjøjmv is this real life?? Hallooo, det er jo nesten 5! Kjempe fornøyd med den skal jeg si deg, husker ikke sist gang jeg fikk 4 på en matteprøve, sikkert i 10. klasse, haha.


Resten av dagen går ut på å øve til en stor sosiologiprøve i morgen, vi skal ha om 3 forskjellige kapittel, kultur og religion.

Leseleselese

Skriveskriveskrive

 

 

Ha en fin torsdag!

BILDER FRA FERIENHar vært mye i byn med venner og familie, shoppet litt nytt, jeg har trent, jeg har vært i familiebesøk, på fest (+++). Det nederste bildet er en blanding av meg og Rocio, haha! Det er mitt hode og Rocio sitt ansikt på det fineste :-) :-) Alt i alt har jeg har en kjempe fin ferie, trist at dagene går så fort når du har det gøy.

 

 

Har du hatt en fin ferie?
- Laura galaz 

RESTEN AV KVELDEN


Resten av kvelden skal jeg bare slappe av. Stod opp klokken 07.35 i dag tidlig, og dømte håndballkamper på HaFo (håndball og fotball) turneringen fra 11.10 til 17.00 med to pauser i mellom, sliitsomt sier jeg bare! Blir helt gåen i hodet når det løper unger rundt alle veier som skriker og styrer på hele tiden, huff. Skal gjøre det samme i morgen også, men trenger forhåpentligvis ikke å reise opp like tidlig som i dag. Og da er det heldigvis ikke så mange små, da er det mest 5. til 7. klassinger om jeg ikke tar helt feil!

 

 

Hva har du gjort i dag?
- Laura galaz
 

BESØK AV JOURNALIST

Nå i mens jeg skriver har jeg besøk av en journalist fra avisen Bygdanytt. Hun har komt for å intervjue meg om bloggen min fordi jeg er en rosablogger-ish. Jeg skriver jo for det meste om hverdagen min, mote, meningene mine og skole, og akkurat det er definisjonen på rosabloggere. Dette synes jeg er veldig kjekt, at akkurat jeg ble valgt. 


Jeg kommer i ungdomsmagasinet/bygdanytt på fredag, hvor temaet er rosablogger. Håper at jeg tok meg bra ut på bildene som hun tok! Det verste med å komme med i aviser er bildene av deg selv..

 

 

 

Har du blitt intervjuet på grunn av bloggen før?
- Laura galaz1.FEBRUAR

Halloo! I dag har fyller verdens beste Eva 18 år, og det skal feires! Har tatt bilder av hvordan jeg har fikset meg i dag, så her er en liten serie: 

1. Sminket meg

Primer


Brunkrem


Pudder


Øyenbrynsgelé


Mascara


Blusher


Dipliner


Resultatet

2. Børstet håret


3. Rettet håret
4. Tuperte håret


5. Tok outfit bilder

Gikk ut da det hadde blitt litt for mørkt...Topp Bikbok // Bukse dr.denmin // sko hm

Hva synes du? 
- Laura galaz


FOR AKKURAT 2 ÅR SIDEN...

.... var jeg i Chile, på hotellet med verdens største badebasseng, brun og blid. 


See så deilig da!!
Bassenget er 1 km.
Haha, husker da vi tok disse bildene. Var en trapp inni en restaurant der vi kunne se under vannet gjennom flere vindu som dette, var utrolig morsomt, minner ♥

 

 

Var du en spesiel plass  for 2 år siden?
- Laura galaz
 

FRIDAAY

Halloo! Endelig helg igjen da, like deilig hver gang. Vi fikk snittet vårt i dag, kunne blitt mer fornøyd for å si det sånn.. Er så sykt lei av å få drittkarakterer nå, skal virkelig jobbe hardt frem til sommeren. Studiespesialiserende er noe dritt altså!

Men over til noe annet: i kveld er det episode 2 av idolauditionene i Bergen, gjett om jeg kvir meg da? Er på en måte redd for at min audition skal vises, men samtidig har jeg lyst at det skal vises fordi jeg ikke husker så mye av tilbakemeldingene, pluss at jeg har lyst til å se og høre meg selv på tv, kjenner det kribler i magen av tanken på det.


Min søte og irriterende JesperSkal du se på Idol?
- Laura galaz

LIVET

Siste innspurt før vi får snittet vårt nå. Alt må gjøres bra, prøvene, fremføringene, aktiviteten i timene, alt. I dag må jeg øve til historieprøve, i morgen må jeg øve til en norskfremføring også får vi tilbake en sosiologiprøve på fredag, er så skummelt å få tilbake prøver du føler du har gjort bra! Men resultatet har i det siste ikke blitt så bra. Jeg må finne den motivasjonen jeg vil ha, motivasjonen jeg må ha for å klare alt like bra jeg vil klare det. Må bare leite litt først. 

Om litt drar jeg på håndball- og deretter fotballtrening. Må ta med både pcen og boken for å øve til prøven, livet... 


I dag prøvde jeg noe nytt, å flette hestehalen! Veldig praktisk for meg i håndballkamper, vi bruker jo klister, og da er det alltid noen som drar i håret mitt!! Kjekt for meg som ikke er hårsår da, ikke litt en gang. 

 

 

 

Har du mange prøver og fremføringer for tiden? 
- Laura galaz
 

HAPPY NEW YEAR! 

 

Nå er vi ferdig pyntet og skal straks spise. Godt nyttår alle sammen, håper dere koser dere i kveld ♥
- Laura galaz
 

THE LAST DAY OF 2012

Heei! Fint vær i Bergen i dag ja, alltid like kjekt med pøsregn på nyttårsaften :-):-):-) Finnes ikke noe gøyere liksom :-) Nei, drittvær.

Over to the bright side (haha, finnes ingen). Okei, i dag blir det fest hos familien Galaz, chilenerfest vet du. Like kjedelig hvert år, neida. Haha, er så negativ i dag, føler dagen kommer til å suge, pluss at jeg fikk en bad surprise i dag tidlig, er nok derfor. Men skal prøve å se bort fra alt negativt og bare gjøre dagen så gøy jeg kan. Ca klokken 6, skal jeg gå julebukk med småsøskene mine, visst regnet roer seg da. Skal kle meg ut som en hest! Jeg skal være bakdelen og Anna skal være hodet, haha, det blir bra. 

Nå burde jeg egentlig begynne å sminke meg, og fikse håret....

Blogges senere! 
- Laura galaz
  

CHRISTMAS EVE

Heihei! Lillejulaften i dag, og hvor er julestemningen? Ikke i meg hvertfall! Jeg har ikke kjøpt en eneste julegave en gang, skal kjøpe i dag, treig sa du? 

I går var jeg på julefest, noe som var utrolig gøy. Festen ble faktisk avlyst, men så opprettet de den heldigvis igjen, hadde gledd meg kjempe mye, klikket da det ble avlyst. Tok bare bilder på vorset, som alltid blir like dårlige, haha, ikke noe å ligge ut. Fine webcam bilder fra i dag!


- Laura galaz

JULEFERIE

ENDELIG JULEFERIE!! Har ventet sååå lenge på dette, wooh. Skal bli så utrolig deilig å bare slappe av, være med venner og familie, og ikke minst sove lenge. Vi hadde en ganske koselig juleavslutning på skolen i dag, var i klasserommet til 09.15 og spiste grøt, og etter det samlet alle seg i kantinen. Jeg var så utrolig nervøs helt fra jeg stod opp, fordi jeg skulle synge, har aldri sunget foran videregående, det var litt skummelt, men det gikk heldigvis fint! 
Haha, er jo 21. desember i dag, verdens undergang. Husker jeg var sykt redd for det første gang jeg las om det på nettet, trodde pittelitt på det den gang. Det er et eller annet som på en måte får meg til å bekymre meg for at det er sant enda, men innerst inne tror jeg ikke på det. Gjør du? 

 

 

- Laura galaz
 

DAMN KLAR FOR FERIE
Er såå klar for juleferien nå! Blir så deilig og bare slappe av i litt mer enn 1 uke ♥ I det siste har vi hatt veldig mange prøver, fremføringer og tentamener, og i dag hadde vi siste prøven før jul, en sosiologiprøve. For å bare ha lest gjennom kapitlene en gang synes jeg det gikk ganske bra! Hadde egentlig planer om å øve kjempe mye, meeen x-factor USA er alt for gøy! God grunn, jeg vet. Med en gang vi kommer tilbake til skolen ette ferien, skal vi ha en mattepøve, samme dagen, og samme uke skal vi ha en norsk gruppepresentasjon, uken etter blir det flere prøver,(!!) studie livet ass. Har på en måte tatt ferie i dag, vi! I morgen skal vi bare ha 2 timer også er det volleyballturnering resten av dagen, på fredag er det juleavslutning og jeg skal synge, wææ. Har aldri sunget på videregående, kvir meg litt når jeg tenker på det..

 

 

Gleder du deg til ferien? 
- Laura galaz
 

BIRTHDAY GIRL
STOOR JENTE NÅ! Bare 365 dager til jeg er 18...

 

Kjøpte noen RÅÅE sko i dag, viser de i morgen, nå stikker jeg på håndballtrening ♥
- Laura galaz
 

HELGEN

(NB: alle bildene er tatt med iPhone og det er mange) Sorry for null blogging denne helgen, på fredag var jeg i 70-års bursdag til bestefar. Var utrolig koselig, med mye underholdning, veldig mye i forhold til hva det pleier å være i 70-årsdager. Alle barnebarna sang/rappet, noen sang, noen holdt taler, mamma hadde sine morsomme underholdninger som vanlig, vi hadde også allsanger. Tok ganske mange bilder:
Haha, digger deg, Christine ♥

Litt bilder fra mamma sitt show: 

MIDT I BLINKEN! Haha, mamma kledde seg ut som Dolly Parton og sang 9 to 5. 


Bestemor og Bestefar ♥

På lørdag reiste jeg på hyttetur til Kvamskogen med Kjersti, Markus, Jøran, Sondre og Christian, var kjempe koselig! Vi spiste pizza, hørte på bra musikk, spilte poker, lekte oss ute i snøen ++. Tok ikke så mange bilder, her er de jeg tok:


Hahaha, på vei hjem!
Japp, det var min helg! Hva gjorde du i helgen?
- Laura galaz 

HVIKEN DAG ER DET I DAG?

Siden vi hadde fri på tirsdag har jeg hatt fredagsfølelse siden det. Haha, satt midt i tentamenen i dag og tenkte ''Ja, etterpå skal jeg hjem, også må jeg pynte meg til bursdagsfesten, og i morgen får jeg besøk'' osv. Også bare, nei søren, er torsdag, dritt! En skoledag igjen :-( :-( Og det er den verste..

Herregud, vi har jo ikke trening hver dag lengre, bare mandag og torsdag (!!), som betyr at jeg ikke har noe å gjøre på. Og gjett hva det fører til? Myye spising + cola! Jeg som ikke skal drikke brus i uken liksom, er ikke så lett når en iskald cola står på middagsbordet. 

Hadde en skikkelig kreativ photoshoot med meg selv i sted, så kul er jeg. 

Fint tentamen antrekk!


2 sek etter datt jeg ♥♥


 

- Laura galaz

 

MATTETENTAMEN OG SNØ

Først må jeg si:

FUCK YOU, MATTE!!! Haterhaterhater matte. Vanligvis pleier jeg å ha DEN ekle følelsen etter mattetentamen fordi jeg ikke har fått til noe, men i dag føler jeg faktisk at jeg fikk noe til. Typisk at når jeg føler det, gikk det egentlig dritt dårlig....


Liker egentlig ikke snø, er så kaldt og vått. Men let's look at the bright side!! Snø er jo koselig og søtt, i tillegg gir det meg julestemning, som forresten begynner å komme godt i gang, elsker å ha julestemning ♥

 

 

Har du julestemning?
- Laura galaz
 

HÅNDBALLKAMP


Fin osv med sminken fra i går. 
I dag skal vi vinne! Forrige gang vi spilte mot de vant vi sånn 21-12, så satser på seier i dag!

 

 

- Laura galaz
 

YESTERDAY

Heihei! I går hadde jeg en travel dag. Først tok jeg søte kjærestebilder av min bror og Christine, så måtte jeg på husfrydmesse (?) i hallen med håndballaget for å selge i kiosken. Da jeg kom hjem fra det måtte jeg rydde hele huset i full fart og lage mat fordi vi skulle ha vors, så pyntet jeg meg for fotballfesten i full fart, og klokken 7 reiste vi til lokalet! Festen var kjempe gøy, masse fine folk og god stemning. I tillegg brukte alle guttene/mennene dress og jentene/damene kjoler, koselig! Tok noen bilder da, men ikke så fine, haha.Haha, Christine daaaa

 

Hva gjorde du lørdagskvelden? 
- Laura galaz
 

FAMILIEBILDER

Heihei! Nå kjører snart familien Galaz avgårde til Lonevåg for å ta familiebilder! Vi skulle egentlig gjøre det forrige helg, men så fikk hun ene søsteren min øyenbetennelse.
Har alltid hatt lyst til å ta sånne bilder! Det virker så koselig, også elsker jeg helt hvite bakgrunner på bilder, og det er sånne vi skal ta. Håper at de blir bra da, og at jeg ikke ser helt ræv ut på alle, typisk?

- Laura galazHei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits