CAROLINE ROXY

Heisann! Jeg må anbefale denne bloggen til dere, Caroline er helt fantastisk nydelig, herreguud, mitt girlcrush uten tvil.
Og ikke nok med at hun bare er fin, hun har også den beste stilen jeg vet om. Skulle gjerne hatt klesskapet hennes!! Caroline er fra Sverige, er 24 år og modell. Skjønner godt at hun er modell med det utseende og den kroppen. Jeg har følgt bloggen hennes en stund nå, får mye inspirasjon fra henne, om dere trenger det må dere trykke innom her med en gang ♥

Laura galaz

PERFECTION

Cara Delevingne

 

Laura galaz

SUMMER PARADISEEr så klar for sommer og sol nå! Hvertfall etter de to-tre nydelige dagene vi nettopp har hatt i Bergen. Jeg finner alltid så mange fine og inspirerende bilder på weheartit, elsker den nettsiden ♥ Her er min bruker, kommenter hva din bruker er, følger deg visst jeg liker bildene dine!

Ellers skal jeg spille fotballkamp i dag, mot Nordhordaland 2. Vi ligger faktisk på 1. plass på tabellen for tiden (!!), det er så sykt deilig å se. Kan nesten ikke tro at laget vårt har blitt så bra, dette er vår første sesong sammen, liksom #stolt. Visst vi vinner i dag tror jeg vi sikrer oss en plass blant topp 3, krysser fingrene. 

 

Laura galaz

THAT'S THE $HIT ! LIKE
TUMBLR PICS ♥ Sjekk ut tumbleren min her

 

Hva heter din tumblr?

TRENINGS INSPIRASJON- Be active, get sweaty, feel great, repeatHei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits