JEG SKAL PÅ MILEY CYRUS KONSERT!!

Helt siden Hannah Montana kom på Disney Channel har jeg elsket Miley, og nå skal jeg endelig se hun i virkeligheten! Jeg elsker personligheten hennes, stemmen hennes, stilen, håret, alt. Ja, jeg vet hun har forandret seg skremmelig mye på kort tid, men det får meg ikke til å mislike hun. Liker at hun tør å være seg selv og driter i hva alle andre tenker, det er det jeg liker mest med hun.
Haha, billettsalget startet jo 09.00, altså midt i en skoletime. Avtalte med Anna at vi skulle møtes ute i gangen 5 på 9 for å være klar. Så vi møttes og ventet til klokken 9, vi stod i kø i sånn ca. 10 minutter og PLUTSELIG kom vi til siden hvor billettene kjøpes. Anna ble helt gal og skrek, haha, begge to begynte å stresse helt sykt. Lover, var morsomt der og da! Heldigvis fikk vi tak i og vi gleder oss sååå mye!Ingen kan si at denne jenten ikke er nydelig.

 

Skal du på Miley Cyrus konserten?

R.I.P CORY MONTEITH

Var helt forferdelig å våkne opp til den sjokkerende nyheten om at Cory Monteith har gått bort. Jeg har nesten nettopp begynt å se på Glee, og nå skulle jeg på en måte ønske jeg aldri begynte å se på det. Er så rart å se på det med tanken på at han faktisk er død.. Tenk at han i tillegg skulle gifte seg om 2 uker, synes så utrolig synd på Lea...


Hvil i fred.

Laura galaz

ONE DIRECTION KONSERTEN

Heisann dere! I går ca. klokken 12 om natten, kom jeg hjem fra fantastiske London. Det har vært en kjempe fin tur, må definitivt reise til London flere ganger i livet! Vi bodde på et hotell rett ved Oxford street, kan nesten si at hotellet lå i gaten. På torsdagen stod vi opp tidlig og reise på shopping fra klokken 10 til 5 tiden, også reiste vi på One Direction konsert senere. LOVER, DET VAR DEN BESTE DAGEN I MITT LIV!! One Direction må ha de beste konsertene! De snakker og tuller mye, åå de er så herlige. Var helt utrolig at jeg så de med mine egne øyner, de 5 fineste guttene i verden aaah! Nå virker jeg skikkelig fjortiss, men vet faktisk ikke hvordan jeg skal forklare opplevelsen, den var helt syk! Dette var ikke den siste 1D konserten jeg var på for å si det sånn! Vi hadde faktisk en fordel med bilettene; har dere hørt om 1D filmen som de holder på å lage? Den konserten jeg var på skal være med på filmen!! Tenk om jeg kommer med da, kamera kom liksom helt oppi oss!
 

Her inne var konserten, O2 arena er GIGANTISK!! 


To spente jenter!
Se så nærmt vi satt da, her har jeg ikke zoomet inn!
Så kom de enda nærmere..

Og enda nærmere!! På dette tidspunktet var vi helt crazy
Årh, blir helt gal av å se på disse bildene, jeg tok de liksom wæææ, får det fortsatt ikke inn i hodet..


 

- Senere legger jeg ut innkjøpene! 

TODAY IS THE DAY

(Forehåndsskrevet innlegg)

Husker for 1 år siden da jeg skrev: ''365 dager til One Direction konsert :-D <3'' og den dagen er i dag. Føler faktisk at det er en evighet siden jeg la ut det bildet, så tiden har gått seint for å si det sånn. Men når du ikke tenker på det hver dag, kommer plutselig dagen. Dørene åpner halv 7 og da begynner kaoset. I morgen er stemmen min garantert herpet, hvertfall i kveld! 

Vi sitter på blokk 110, rad L, sete 318 og 319, og det er faktisk litt nærmt scenen! Her er bilder: 


Du ser vell 110? Trodde det var kjempe langt i fra, ble så glad da jeg så at det var litt nærmt allikevel. 


(Bildet er lånt av http://torchlight.blogg.no/) Ser du den lille scenen litt lengre fremme? Det er ganske nærmt der jeg sitter, wiii ♥

 

 

Har du vært/skal du på One Direction konsert?

1D TICKETS!!


Syykt glad for at jeg endelig har fått bilettene! Det stod at vi skulle få de samme uken som konserten var, og derfor har jeg vært litt bekymret for de. Men nå er det bare til å bestille tur, så er alt klart. Klarer ikke å vente, tenk da; jeg skal se Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik og Liam Payne, wiiii ♥♥♥♥♥

 

 

Skal du noen gang på One Direction konsert?
- Laura galaz 


MINE FORBILDER

Demi Lovato og Miley Cyrus er mine absolutte forbilder. Stemmene, stilen, utseende, karrieren, personlighetene, alt. 

Jeg kan rett og slett ikke beskrive med ord hvor nydelig sangstemmen til Demi er, den er helt syk! Jeg oppdaget hun så klart på Disney Channel da hun hadde hovedrollen i Camp Rock filmene. Hun var liksom den lille jenta med DEN stemmen. Og etter det har jeg hørt omtrent alle sangene, sett mange youtube-filmer av hun og blitt inspirert av klesstilen. Det at hun og Selena Gomez er bestevenner er bare et stort pluss, er stor fan av henne også! Jeg synes veldig syns i Demi på grunn av at hun ble mobbet da hun var liten, men synd for de taperene, nå er hun verdenskjent og 100 ganger bedre enn de. Også har det vært så mye drittslenging til hun i det siste fordi hun har lagt på seg litt. Plutselig begynner mange å kalle henne for feit og stygg, og hun har jo sine egne personlige grunner for at dette har skjedd! Irriterer meg så mye at folk dømmer med en gang. Men i mine øyner er hun perfekt.
Elsker alle tattoveringene hennes! Spesielt det korset ♥♥ 

Anbefaler alle å se denne! Det bare viser hvor godt menneske Demi er ♥ Også er den veldig trist, fikk noen tårer altså.


Miley Cyrus er på en måte helt lik. Oppdaget hun på Disney (Hannah Montana), hun har en helt fantastisk sangstemme, drit kul klesstil og gjør hva hun vil uten å tenke på hva andre synes om det. Jeg vet at hun har hatt et par dårlige rykter på seg. Sånn som da hun tok lettkledde bilder av seg selv og kyssebilder med jenter, etter dette mistet mange respekten for hun, men det gjorde ikke jeg, alle gjør feil i livet, og bare på grunn av det ble hun kalt for hore, løstøs, lesbe osv. Jeg er stooor fan for det om, og kommer alltid til å være det. Elsker spesielt skuespillerkarrieren hennes, hun er så flink! Den siste filmen hun er med i (LOL) har jeg sett sånn 5 ganger, blir aldri lei. 

DIGGER den nye stilen hennes!! ♥

 

 

 

Hvem er dine forbilder?
-Laura galaz

 

på gråten

JEG VIL TIL OSLO FOR Å SE JUSTIN BIEBER! Har seriøst ikke klart å konsentrere med på skolen i hele dag. Finner alle videoer jeg kan hvor han er i Norge, døde litt da jeg så at han kom ut på terassen (eller hva det var) og hilste på sine norske fans. Tenk alle de nordmennene som så han da, jeg skulle vært en av dem :-( Er det noen som forresten vet om han skal ha en gratis konsert? For jeg har hørt kjempe masse forskjellig. Først hørte jeg at han skulle ha en vanlig konsert, så hørte jeg at han skulle holde en hemmelig konsert som bare utvalgte får se, i går hørte jeg at konserten skulle være gratis, og i dag hørte jeg at han ikke skal ha konsert i det hele tatt, at han bare skal snakke om den nye platen sin og synge et par sanger fra den. Men who knows? Håper ikke konserten er gratis, DA KLIKKER DET FOR MEG! Og sånn by the way, I'm a true belieber ♥

Har faktisk hørt rykter om at han kommer til Norge en gang til i sommer en gang, da skal han holde en konsert som ikke er hemmelig eller gratis. Og daa skal jeg få kjøpt billett, å se han er noe jeg skal før jeg dør ass.
Justin Bieber i Norge i går! (Bildet er tatt fra sophieelise sin blogg)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du sett / skal du sett Justin Biber?
-Laura galaz

seriøst? 96'er?

Jeg hadde ingen peiling på at denne jenta (Saha Pieterse) er 96 modell! Jeg trodde hun var sånn 18 eller noe sånt.. Men når jeg tenker meg om ser hun faktisk litt ung ut. Hun er jo med i pretty little liars, og de andre jentene er jo i 20 års alderen! Jeg synes ikke hun ser så mye ungre ut enn dem..
Synes du hun ser ut som en 96'er? 

 

 

 

 

 

-Laura galaz


 

365 days

om ett år skal jeg på One Direction konsert! Den skal være i ''the O2 arena'' i London, fyy som jeg gleder meg. Jeg og min aller beste Hanne skal reise med foreldrene hennes. Gleder meg til den dagen jeg kan si ''i morgen skal jeg på one direction konsert'' woow! Bare synd det er litt lenge igjen da, hehe. Men det nærmer seg for hvert sekund ♥

<3<3

 

 

 

 

 

 

-Laura galazwow


Dette bildet er det fineste jeg har sett av han noen gang! WOW, seriøst. Hottest in the world.
OG les teksten da, søtestee <3

 

 

 

 

 

 

-Laura galaz


jeg smelter

Seriøst, jeg anbefaler deg å se alle visst du vil få deg en latter ♥ De er så søteee.


Du må se 1:45 - 1:50, haha

 

 

 

 

 

 

-Laura galaz


omgomg, i'm totally in love


I'm a proud:


I det siste har jeg fått helt dilla på one direction, elsker dem! De er så sykt fine, spesielt Zayn og Harry, daaamn.  Zayn er så fin at jeg ikke klarer å beskrive det bra nok, om jeg skal si den fineste, er det garantert han ♥ Alle guttene har så fine sangstemmer og man må bare smile når man ser musikkvideoene deres, de er jo så skjønne. Helt siden jeg kom hjem fra skolen har jeg sett på filmer av dem på youtube, intervju og musikkvideoer, får aldri nok av dem! Jeg og en venninne har så lyst å se konserten deres i London den 1. april 2013, håper virkelig det blir noe av det. M Å  SE  D E  I  V I R K E L I G H E T E N !

Nå virker jeg sikkert som en insane fan, og det er jeg, hehehee..

 

 

 

 

Hva synes du om 1D?
-Laura galaz

 Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits