DAGENS ANTREKK

Haater at det er så mørkt ute, også haater jeg at jeg ikke har kontroll til kameraet, får ikke til å konse skikkelig uten.. Fikk hvertfall tatt antrekksbilder da, ikke at de ble så bra, meen du ser hvertfall hva jeg har brukt i dag.


Jakke, bukse, genser og skjeft fra bikbok // Skinnjakke fra Primark // Sko fra Vans

 

Nå skal jeg snart på basistrening!
U like?

SLAPP TIRSDAG

Heisann! Bekmørkt allerede kl halv 6 jo, får ikke tid til å ta antrekksbilder ute lenger, så må nok være fornøyd med inne bilder. I dag skulle jeg egentlig på treningssenteret, skulle vært der nå faktisk, men er så slapp i dag. Er nok fordi jeg fikk en ekkel nyhet i dag som tilsvarte en dårlig start på dagen, pluss at jeg hadde en skikkelig cardioøkt på treningssenteret sånn klokken halv 9, haha. Resten av dagen/kvelden kommer jeg bare til å ligge i sengen og se på serier, elsker sånne dager ♥

Jeg hadde skikkelige planer om å ta antrekksbilder ute i dag, men siden det ble så fort mørkt fikk jeg ikke tatt, tok inne da:
Cardigar fra Cubus // Genser fra Bikbok // Bukse fra Monki


Og resten av kveldens antrekk daa hahaHva skal du i dag?

DAGENS ANTREKK - FØRSTE SKOLEDAG

Heisann! Da var første skoledag unnagjort, og den var helt grei. Vi gjorde jo så å si ingenting da, vi bare satt i klasserommet og guidet 1. klassen rundt på skolen. Timeplanen for i år kom som et sjokk! Vi har bare lange skoledager, slutter aldri klokken 14, bare 15 eller seinere. I fjor sluttet vi jo klokken 13 nesten hver dag, så det kommer til å bli en tung overgang! Menmen, skal nok gå fint når jeg kommer inn i hverdagsrutinen. 

 Her er dagens antrekk:Jakke fra Pull & Bear // Skjorte fra Ralph Lauren // Bukse fra Bikbok // Sko fra Vans // Armbånd fra Spania // Ringer fra Gina Tricot


Forresten: er det noen som er flink til å lage header? Ta gjerne kontakt, da blir jeg superglad ♥

DAGENS ANTREKK

I dag har jeg og søsteren min vært en liten tur i Åsane senter. Vi skulle egentlig bare dit for å kjøpe et skjørt fra hm, men der hadde de det selvfølgelig ikke, så da reiste vi til byn og kjøpte det der. I samme slengen kjøpte jeg en chill topp til bare 30 kr! Viser begge innkjøpene i morgen ♥ Resten av dagen skal jeg nyte solen med venninner i Kreklo, et badested her i Haus.
Tskjorte fra Primark // Shorts og skjorte fra Bikbok // Sko fra Call it Spring // Solbriller fra Bulgaria


Hva synes du om antrekket?

ANTREKK - 130713

Heisann! I dag har jeg vært i byn med Hanne og Eva. De shoppet mens jeg bare glodde, hehe, livet som fattig teenager ass. Jeg loover det suger å se på andre shoppe når du er shopaholicer, gaad. Senere skal jeg på tapasjentekveld hos Frida, også skal vi kanskje videre på fest, men får nå se hva som skjeer!
Jakke fraThe Ragged Priest // Tskjorte, bukse og mobilholder fra Bikbok // Sko fra Call it SpringHva synes du om dagens antrekk?

DAGENS ANTREKK

Halloo! I dag har jeg vært i byn med familien, fikk kjøpt meg en bikinitruse som jeg har hatt lyst på lenge, og ellers bare sett i butikker med Anna og Diego. Herregud som det suger å ikke ha penger i sommerfeiren!! For det første er det sykt mye salg i ALLE butikkene, for det andre vil jeg kjøpe noe hele tiden, og for det tredje suger det bare sånn generelt. Men har fått meg jobb da! Skal begynne å jobbe på kiwi i august, så det blir jo helt konge, gleder meg til å få lønn, haha. 


Fra Bikbok og Converse! Vesken er fra Chile.

 

Hva synes du om antrekket?

OUTFITS FROM JUNE


Wow, så var vi i juli da. Litt sykt å tenke på at vi har komt halvveis i 2013, føler året nettopp har startet jeg! Men jo fortere året går, jo fortere blir jeg reiser vi til Spania, og jo fortere blir jeg 18, haha. 

 

Hvilket antrekk liker du best?

YESTERDAY'S OUTFIT

Denne helgen har jeg vært alene hjemme med Rocio! Hun kom på fredag. I går tok vi oss en liten meningsløs tur til byn, også reiste vi hjem og koste oss med kjekke folk resten av kvelden ♥


Jakke fra The Ragged Priest // Tskjorte fra Bikbok // Shorts fra Carlings // Sko fra Call it Spring

 

u like?

LOL DET ER IKKE MANDAG I DAG
Jakke fra The Ragged Priest // Cheap Monday genser fra Weekday // Skjorte uten armer (under) fra Nelly // Bukse fra Top Shop // Sko fra Call it Spring

 

Hva syns du?

ADIDAS SHOES

Heisann! For en slapp dag jeg har hatt i dag. Var på skolen til 11, og hadde to meget useriøse timer. Gjorde så og si ingenting, var så heldig at fremføringen min utsettes til i morgen. Fremføringen er ikke viktig da, kan faktisk velge å ikke ha den siden karakterene er satt. Fant ut snittet mitt i dag, og er helt greit fornøyd, men noen fag synes jeg selv jeg burde få bedre karakter i, er bare lærerne som ikke liker meg #omg.                          Jeg kødder, alle elsker meg.
Jakke fra Vero Moda // Tank, bukse og mobilveske fra Bikbok // Sko fra Adidas

 

Nå må jeg snart begynne å lade opp til vårsesongens siste fotballkamp! 
Hva synes du om dagens antrekk? 

SIMPLE AS THAT

Jeg veet, drit dårlig blogging den siste uken! Har ingen god grunn da, bortsett fra latskap og ingenting å blogge om, men skal skjerpe meg, eller hvertfall prøve. Her er forresten mitt kjempe enkle antrekk for i dag, digg og chill å gå sånn på skolen ♥ 


Skjorte fra Gina Tricot // Tskjorte og shorts fra Bikbok // Sko fra Converse

 

Tycks?

RED PANTS

Heiheei! What a beautiful day, bortsett fra vinden, lol (umulig å ta fine antrekksbilder med denne vinden ass). 


Jakke fra The Ragged Priest // Tskjorte fra Gina Tricot // Bukse og mobilveske fra Bikbok // Sko fra Call it SpringU like?

OUTFITS FROM MAY

Tror dette er rekorden over hvor mange antrekk jeg har postet på en måned. Applaus til meg for det, skal fortsette sånn!(Vet ikke hvorfor, men alle bildene ble dårlig kvalitet på..)


Hvilket antrekk likte du best?

DAGENS ANTREKK

Hei søtinger ♥ Skolen er så slapp for tiden, vi gjør omtrent ingenting. Skoleåret er jo snart ferdig, så vi har vell gjort ferdig de største oppgavene, og kan derfor chille litt. Det eneste av prøver vi har igjen som jeg kommer på nå er internasjonal engelsk eksamen (på torsdag), sosiologi fremføring (neste fredag) og en matteprøve som vi skal ha litt før sommerferien. Ellers vet jeg ikke om mer skoleting, og det er herlig! Men plutselig dukker det opp flere ting, typisk. BTW, kan du tenke deg at det bare er 24 dager igjen til sommeferien?! Det er jo iingenting ♥

Her er dagens antrekk:
Dressjakke og sko fra H&M // Bluse fra bikbok // Bukse fra Vero Moda
Hva syns du?

TODAY'S

I dag har jeg vært i byn! Skulle egentlig bare til en dame som heter Claudia for å kjøpe en kjole av henne, men vi gikk nå litt rundt i butikker ig siklet også. Det suger så sykt å være 17 og blakk, må  få  meg  jobb. Fikk noe av mamma og pappa da, må nok være det beste innkjøpet i år, viser senere!
Jakke fra Primark // Tank fra Bikbok // Bukse fra Top Shop // Sko fra Converse // Mobilveske fra Bikbok
Og credz til min søte fotograf, Emelina, for i dag:
 Hva syns du om antrekket?

RED BANDANA

Halloo! Endelig helg da ♥ Hadde 3000 meter testen i gymmen i dag, og herregud så død jeg føler meg. Er så trøtt og har vondt i hodet, typisk meg. Jeg anspenner meg alltid når vi har sånne tester, og konsekvensene er hodepine resten av dagen, kjekt det. Men skal se på den lyse siden, fikk en skikkelig hard treningsøkt!

Slik går jeg kledd i dag. Første gangen jeg bruker bandana faktisk!

Jakke fra Vero Moda // Tank fra Bikbok // Bukse fra Dr.denmin // Sko fra Converse // Bandana fra Carlings

 

U like?

17. MAI ANTREKK

Halloo!! Hadde en helt grei dag i går, kvalmen ødelagte mye (don't ask), men ellers var det helt greit! Før toget gikk sang jeg to sanger for hausingene, paradigm spilte to sanger, også spilte buekorpset (?) noen sanger. Jeg sang You av Robin Stjernberg, og Mitt Lille Land av Maria Mena, fikk spørsmål om jeg ville synge mitt lille land på onsdag, og jeg kunne ikke teksten litt en gang! Så du kan tenke deg hvor mange ganger jeg har sunget gjennom den de to siste dagene, who, kan den fortsatt ikke uten teksten.... Men det gikk fint, hadde teksten foran meg. 

Her er antrekket! Ble en liten forandring i siste liten, skulle egentlig bruke en svart dressjakke, men dette var finere ♥


Jakke fra Vero Moda // Vet ikke hvor blusen er fra // Bukse & sko fra Bikbok
Hva syns du?

DESERT TIGHTS

Heisann! I dag fikk vi vite om vi kom opp i skriftlig eksamen, og det gjorde vi! De som hadde internasjonal engelsk (inkludert meg) kom opp i det, og de som ikke hadde det kom opp i økonomi. Så da skal jeg ha internasjonal engelsk eksamen den 30. mai! Er ganske fornøyd med at vi kom opp i det, visst vi hadde komt opp i matte hadde jeg klikket i vinkel. 

Forresten, jeg hadde blitt kjempe glad om alle kunne trykt på linken hvor jeg har skrevet ''her (clickclickclick)'' på forrige innlegg! Det er en link til Sheinside siden, og visst ca 100 stk klikker innom skal de sponse meg, så hadde blitt veldig takknemlig om du hadde trykt, tar deg 2 sekunder :-D

Her er dagens antrekk:
Tights fra bikbok


Skjorte fra Gina Tricot // Vest fra h&m
U like?

ARMY

Halloen søte lesere! Jeg vet jeg ikke sier dette ofte, men jeg setter utrolig stor pris på dere som leser bloggen min hver dag, tusen takk for det, og bare si ifra om det er noe dere vil jeg skal blogge om ♥


Slik gikk jeg hvertfall kledd i dag; jakken er fra primark, tanken er fra cubus, shortsen er fra bikbok, bootsene er fra h&m, og luen er fra top shop. 
Elsker tirsdager, har bare 2 timer med historie og 2 timer med engelsk, også er jeg ferdig! Liker at jeg har så få timer på en tirsdag, for det er faktisk den dagen i uken jeg er trøttest, jeg klarer så vidt å holde øynene åpne i 1. time liksom, haha. Så siden jeg er så trøtt hver eneste tirsdag blir det den offisielle ''trøtte-øyner-dagen'' for meg, woho, drit fint.

 

Hva syns du om antrekket? 

DAGENS ANTREKK - SPIKES

I dag tidlig våknet jeg og bare: aah det er lørdag, kan sove så lenge jeg vil! Men 2 sekunder etter ringer alarmen, vet du hvor nedsig det er? Kom hjem fra kamp litt før 11 i går kveld, (vant 1-0♥), og var ikke i seng før halv 1 fordi jeg måtte øve til norskfremføringen vi hadde i dag. Så gjett hvem som var trøttere enn normalt på skolen i dag? Hmm, Laura kanskje? Jaja, fremføringen gikk helt greit føler jeg, håper læreren likte den også. 

Er jo sommervær i Bergen i dag! Eller ikke sommer''vær'' da, men varmen er hvertfall her! Var jo nesten for varmt å gå i dongerijakke, utrolig deilig. Og siden været var fint, kunne jeg endelig bruke favorittjakken:


Jakke fra The Ragged Priest // Tee fra Cubus // Bukse fra Dr.Denmin // Sko fra Call It Spring // Mobilholder fra Bikbok 
Dagens fineste bilde, tuller ikke!

 

Like?

DAGENS ANTREKK

♥ Ny uke, nye muligheter! Jeg kødda, ny uke, lik som forrige. HerreGUD så trøtt jeg er i dag, har ikke slitt meg ut i helgen og har sovet alt for lenge, så skjønner ikke hvorfor jeg er så trøtt... Håper at denne uken går kjapt, for jo fortere ukene går, jo fortere kommer sommerfeiren. Gleder meg så ekstremt mye til det! Tenk så deilig det blir med sol, sommerklær, bading, taning, seine kvelder, sommeren-Bergen (fordi Bergen er hærlig når det er fint vær), osv.. Men nå må jeg slutte å drømme meg bort, her er dagens antrekk:


I dag har jeg på meg min brors skjorte fra Cubus, elsker den skjorten! Vesten er fra Primark, og buksen fra Top ShopHva syns du?

KVELDENS ANTREKK
Skjorte fra Cubus // Tank fra Bikbok // Skjørt fra HM

 

Hva skal du i kveld?

DAGENS ANTREKK


Vest (opprinnelig en jakke) fra HM // Skjorte fra Gina Tricot // Bukse fra Dr.Denmin


 

- Hva syns du om antrekket?

DAGENS ANTREKK

Heihei! Må bare begynne med å si sorry for dårlig oppdatering denne uken. Har rett og slett ikke hatt noe spesielt å blogge om, pluss at været har vært dritt hele uken, og da er motivasjonen helt på bunn. I dag har jeg hvertfall vært i byn, skulle bytte en bukse. I tillegg tok jeg sol og kjøpte chocolate frappuccino, seriøst, det finnes ikke noe bedre enn det!! Så Krissy (a.k.a Kristine Ullebø) i Bergen og det var ganske kult, leser bloggen hennes hver dag, hun er så pen!

Her er dagens antrekk: 

Jakke  fra Primark // Genser fra Carlings // Bukse fra Monki // Sko fra Call It Spring // Lue fra Topshop

 

Hva syns du om antrekket? 

DAGENS ANTREKK - DORK #2

Heisaann! En dag til helg nå, wohoo. Eller jeg har på en måte tatt helg, i morgen skal vi ha norsktentamen og det er ikke så gale, er egentlig ganske chill. Huff, jeg har en bok jeg må lese, skal levere en oppgave om den neste uke og den er på engelsk! Jeg har ikke begynt å lese et eneste ord av den en gang, og jeg bruker evigheter på å bli ferdig med en bok jeg ikke liker.. Jeez, good job Laurii. #schoolsucksman

Her er dagens antrekk:Beanie fra Topshop // Jakke vet ikke // Hoodie fra Bikbok // Tskjorte fra Primark // Bukse fra Dr.Denmin // Sko fra Converse

 

Like?

DAGENS ANTREKK - DORK


Jakke og tskjorte fra Primark // Bukse fra Topshop // Sko fra Call It SpringNada pictures of mah face today. Huff, ser så trøtt ut, føler jeg har DE posene under øynene, så nei til bilder av ansiktet i dag. 
Akkurat nå sitter jeg i sengen og koser med Jesper pusen, fryser så fælt, så han varmer meg, orker ikke å gå de to lange meterene for å ta på meg en hoodie. Hæ hva sier du syns du jeg er lat? :p Haha, jeg har begynt å skrive alt for mye twitterspråk. Der er det om å bruke minst mulig komma, punktum, spørsmålstegn, osv ikke saant. Eneste plassen (bortsett fra skolen seff) jeg skriver skikkelig er her på bloggen #badassduvet

 

- Hva syns du om antrekket?

DAGENS ANTREKK - NYE KÅPEN

Heiiaa! Har ikke blogget siden 27. mars, det er dårlig det! I påskeferien var jeg hvertfall som sagt på hyttetur på Herdla. Var veldig koselig, hadde egentlig all verdens tid til å blogge, men gadd rett og slett ikke. Har forresten ikke vist dere nye kåpen som kom den 27. mars faktisk, kjempe glad for at jeg fikk den før jeg reiser til London ♥


Kåpe fra Sheinside // Genser fra Bikbok // Bukse fra Dr.denmin // Sko fra H&M
Denne kåpen er overraskende liten i størrelsen, jeg bestilte i M, men denne kunne lige godt vært XS liksom. Glad for at jeg las at den var liten i størrelsen.

 

 

- Like?

DAGENS ANTREKK


Alt bortsett fra vesten og skoene er fra bikbok! Vesten (egentlig en jakke) er fra H&M og skoene er fra Converse. 

Deilig med sool!  

Halloo, må forresten si noe sykt. I dag skulle vi egentlig hjelpe en lærer  med å brenne juletrær, og gjett hva som skjedde da han tente på trærne? DET BLE SKOGBRANN. Brannen spredde seg overalt! Så til slutt kom mange brannbiler, noen politibiler og en ambulanse. De klarte heldigvis å slukke alt til slutt. Syns synd i læreren og håper at vi kan ta det igjen en annen gang.. 

 

Hva syns du om antrekket?

DAGENS ANTREKK - PINK IT UP
Skoene er fra Nike, skjorten er fra Gina Tricot og resten er fra Bikbok, oouh bombe! 

 

 

Vad tycker du?

DAGENS ANTREKK - SKINNJAKKE


Jakke, Skjerf og Topp fra Bikbok 

Bukse fra Dr.Denmin

Øredobber og Armbånd fra Bikbok

 

 

Hva synes du
- Laura galaz
 

ENDELIG HELG

Hei søte lesere ♥ Da var det endelig helg! Eller kanskje ikke helt da, skal på trening, OGSÅ kan jeg ta skikkelig helg. Denne helgen får jeg ikke sovet mye, lover, må stå opp sånn klokken åtte både i morgen og på søndag for å være med på HaFo i Osterøyhallen. Jeg skal dømme og sikkert hjelpe til med annet, i tillegg skal håndballaget mitt spille åpningskampen i morgen tidlig, mot VALESTRAND. Wohoo, vi kommer ikke til å tape =)=)

Men her er hvertfall dagens antrekk!Sorry for dårlige iPhone bilder, har ikke så god tid når jeg kommer hjem om fredagene. Men nå må jeg virkelig forte meg å gjøre meg klar til trening, tiden går alt for fort av og til!!

 

 

Likte du antrekket?
- Laura galaz


DAGENS ANTREKK - ENKELT OG FINT
Genser, Bukse og Skjerf fra Bikbok // Sko og lue fra H&M Elsker å kle meg sånn her!

 

Hva synes du om dagens antrekk?
- Laura galaz
 

DAGENS ANTREKK 04.02.2013
Topp, bukse & Øredobber Bikbok // Denimskjorte Carlings //Mandag igjen da folkens, ny uke, nye muligheter :-DDD In my ***. Hehe, neida, er positiv jeg! Men ikke angående i morgen, da har vi historieprøve, som jeg ikke interesserer meg litt i. Men har faktisk øvd mye og det meste sitter nå! Målet mitt dette semesteret er å ikke få 3'ere, det kan da ikke være såå vanskelig? 

 

 

- Laura galaz
 

AMERICA

Heihei! Vet jeg har blogget ganske dårlig i det siste, og det beklager jeg. Men visst jeg ikke har noe å blogge om, blir det ingenting å blogge om. 

Så ja, her er hvertfall dagens antrekk, elsker å gå med en stor genser og stramme jeans. Mascarafri i tillegg, veldig deilig på skolen!
Smil litt da. 


Hva synes du?
- Laura galaz
 

CHEAP MONDAY ON A TUESDAY

Her er dagens antrekk:


// Jakke & Shorte - Vero Moda // Genser - Weekday // Bukse - Bikbok //

 

 

Hva synes du?
- Laura galaz
 

DAGENS ANTREKK - DIP DYED SWEATER
Skjorte og genser - Cubus // Bukse - Bikbok

 

 

Hva synes du om antrekket?
- Laura galaz
 

DAGENS ANTREKK
Genser & Bukse - Bikbok // Denimvest - Carlings


Hva synes du? 
- Laura galaz
 

DAGENS ANTREKK I 3 BILDER


Genser - Gina Tricot // Bukse - Bikbok

 

 

- Laura galaz
 

DAGENS ANTREKK - GRÅ PELS


Dongerijakke & Topp - Gina Tricot // Bukse - Bikbok // Halsen og vesten er ikke mine.


Sko - Bianco 

 

- Laura galaz
 

SKINNJAKKE
Elsker denne jakken!! Må få meg en lignende, denne er en venninne av min søster sin, lucky girl! 

 

 

Likte du jakken?
- Laura galaz
 

#DETALJER


Bikbok


Carlings


Carlings


Tyrkia


Looking like crap today, yess. 

 

 

Hva synes du om antrekket?
- Laura galaz 


DAGENS ANTREKK


Alt fra bikbok.

 

 

 

Hva synes du?
- Laura galaz

 

DAGENS ANTREKK - CHEAP MONDAY
Genser - Weekday // Shorts - Bikbok // Sko - H&M


 

 

Hva synes du om antrekket?
- Laura galaz 


DAGENS ANTREKK - BLACK & WHITE

Fiinfin dag i  dag, lykkedag faktisk, er så utrolig glad!! Fikk nemlig beskjed av en venninne på skolen i dag at iPhonen min mest sannsynlig var funnet. Snakket nettopp med politimannen som har saken, og han har mobilen min!! Han bare: ''Ja, her har vi en iPhone med rosa deksel.'' Fyyysøren, du aner ikke hvor deilig det var å høre det! Livet mitt er komplett igjen, får den tilbake innen 1-2 dager ♥♥

Her er dagens antrekk: 

Genser - Bikbok

Bukse - Bikbok

Blodekjole - Nelly

Sko - Nelly 

 

 

Hva synes du om dagens antrekk?
-Laura galaz

 

NYDELIG HØSTVÆR

Elsker sånne dager som denne. Solen skinner, himmelen er blå og humøret er på topp! Eneste minuset er at det så kaldt ute, hater kulde, kjenner jeg gruer meg til vinteren. 
Ellers skal jeg spille fotballkamp i dag, vi skal kjøre helt til Dale for å spille 7'er kamp, så vi bør vinne liksom, hehehehehe. Håper hvertfall på det beste. ♥

 

 

Hva skal du i dag?
- Laura galaz 

 Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits