SISTE DAG SOM 17-ÅRING

Tenk at jeg blir 18 i morgen, har ventet så utrolig lenge på dette, og i morgen er dager her! Nå kan jeg endelig shoppe på nettet uten mamma sitt bankkort, komme inn på klubber, sitte i kassen på jobb, kjøpe alkohol +++. Er helt forferdelig å være decemberkid det året du blir 18, haha, syns litt synd i deg visst du er det. Så igjennom arkivet fra desember i fjor for å se om jeg har forandret meg, ser nesten ingen forskjell jeg!
Bilder fra bursdagen i fjor, haha.
Hihi, elsker å mimre ♥

 

Har du fylt 18 dette året?

FAVORITTSERIER

The Vampire Diaries

Handler så klart om vampyrer, passer perfekt til meg som elsker overnaturlige ting! I tillegg er begge hovedmennene sååå fine, Stefan og Damon ♥♥ Det skjer noe i serien hele tiden, veldig mye spenning.

Teen Wolf


Teen Wolf handler som du ser på navnet om varulver. ALLE guttene, eller nesten hvertfall, er fine, blir helt gal av å se på seiren, haha. Den er hvertfall kjempe spennende, og litt skummel faktisk, man kvepper veldig mye. Er dødsglad for at jeg begynte å se på denne serien!

Pretty Little Liars

Denne fantastiske serien handler om fire venninner som på mystisk vis mister en i vennegjengen. De blir blackmailet av A hver dag og prøver desperat å finne ut hvem hun/han er. Serien er superduper spennende!

Glee

Også over til en helt annen type serie, glee. Åå, som jeg elsker glee. Jeg har alltid likt musikalfilmer, så glee passer meg perfekt! Alle er så utrolig flink og synge. Serien handler om en sanggruppe, og hovedpersonene er Rachel og Finn (Finn til sesong 5)

The Carrie Diares

The Carrie Diares handler om Carrie som får en jobb i New York og lever drømmen fult ut. Hun og Sebastian er forelsket i hverandre hvor det blir mange opp- og nedturer. Sebastian (Austin Butler) er så sinnsykt fin! Smelter hver gang han dukker opp. 
Ser du på noen av disse seriene?

@lauragalaz

Følg meg på #instagram daa ♥ HER


1. I studio. 2. Prøvde å finne ut hvilken tattoo jeg skal ha. Neida, bare kjedet meg. 3. Koselig bytur med Diego beste.

4. Francisco Lachowski, perfekt! 5. Klar for fotballkamp. 6. Boler, sk2013 vet du.

7. Antrekk. 8. Kjøpte nye (favoritt)sko i London. 3. På skolen


Hva heter du på instagram?

TEENAGER POST

Jeg elsker teenager posts! Kan se gjennom denne tumbleren i evigheter, der er alle teenager postene som noen sinne er lagd, eller hvertfall de originale da. Det jeg elsker med teenager posts er at jeg får bekreftet at jeg ikke er den eneste som gjør eller tenker disse tingene:
Jeg kjenner meg selv i alle disse postene, kjenner du deg igjen i noen?

TAKE ME BACK (HOME)

U see what I did there? Haha. One Direction er i Norge, og her sitter jeg, på rommet mitt, og skriver et blogginnlegg mens jeg hører på 1D så høyt at høytalerne sprenger snart. Skulle så sykt ønske at jeg hadde billetter til konserten deres, når de først er i landet mitt vil jeg så klart se dem. Men halloo, jeg har jo sett guttene før, og det glemmer jeg aldri! Det er en av mine største og sykeste opplevelser, en sånn opplevelse man vil skal vare for alltid og aldri ta slutt. Så jeg er egentlig fornøyd, men hvem blir vell noen gang 100% fornøyd? Merker jeg blir skikkelig irritert og sjalu på de norske jentene som har tatt bilde med dem, fy søren! Men en dag skal jeg også ta bilde med dem ♥


One Direction har de beste konsertene! De bruker mye tid på å snakke og tulle mellom sangene, noe som er så utrolig koselig og underholdende. Så til dere som skal på konserten i dag: GLED DERE! ♥

 

Skal du på One Direction konserten i dag?

COUNTDOWNS

Her er dagene jeg teller ned til: 

Frida sin 18-årsdag som er I DAG! Gratulerer så mye med dagen igjen venneen ♥ I tillegg til å bli atten, fikk hun også lappen i dag, gratulerer enda en gang, lucky girl!!

Klassetur til hovedstaden i Tjekkia, Praha. Fyy som jeg gleder meg! Blir deilig å komme seg litt vekk hjemmefra. Du aner ikke, gleder meg så sykt, elsker å reise til nye land! 3. klasse som var der i fjor sa det var utrolig gøy der, så det blir nok like gøy for oss. 

Tenk da, om 28 dager drar jeg til LONDON!! Har alltid drømt om å reise dit, og nå er det endelig snart min tur. Gleder meg til å se byen med mine egne øyner istedenfor inni hodet. Blir masssse shopping ♥♥

Dette er enda større enn london, jeg skal se ONE DIRECTION om 29 dager for faaaen ♥♥♥♥ (sorry hehehe). Klarer ikke å få det helt inn i hodet! Dette er grunnen til at vi skal til London, men vi skal være der i 3 dager. 

Sommerferie om 107 dager, er ikke såååå lenge til da, hehe, jo det er det. Men jeg gleder meg for det om. Blir digg, og forhåpentligvis reiser vi til Spania!

Og sist men absolutt ikke minst, blir jeg 18 om BARE 282 dager!! Bare og bare, det er alt for lenge til. Er så misunnelig på vennene mine som allerede har blitt, og snart blir 18.. Gleder meg til den dagen det står ''D - 1'' 

 

 

Teller du ned dagene til en spesiell dag?

MY DRESSES

Fikk et spørsmål om jeg kunne vise alle kjolene jeg har, og det kan jeg så klart gjøre! De to første er søsteren min sine da, men jeg bruker de også. Har ikke så mange da, men here you go! ♥


H&MNellyBikbokBikbokBikbokChileNellyNelly


Neste kjoleinnkjøp: definitivt en i bare én farge, f.eks. helt vinrød. Har jo ingen fargekjoler!

 

 

 

Hvilken likte du best?
- Laura galaz
 

HELDIG MED DEN, LAURA


SE SÅ JÆVLIG STYGT BILDE, ååååååh, hun sa hun skulle ta det fineste, er jeg så stygg at dette var det fineste :-(((((???? Neida, hehe, tuller, ikke. Nå var jeg litt dramaqueen, men see da, er mega flaut. For det første hater jeg hvordan jeg ser ut når jeg ser ned, for det andre bet jeg i lippen, og for det tredje så jeg forbanna ut... Men over to the bright side (finnes ingen, joda) kjekt at så mye ble skrevet om meg! Er veldig takknemlig for det ♥ Og alt som ble skrevet var fint. Men det første avsnittet er ikke sant, sånn visst noen skal klikke pga. det. Sa ikke akkurat det som står der, sa at det var slik før, men ikke nå.

Var med i en annen artikkel også: 

Handlet om hvordan vi får penger, om vi sparer, hva vi bruker det på osv. Det bilde ble jeg fornøyd med da, men det andre HUFF

 

 

Har du komt i avisen før?
- Laura galaz 

 

MÅ GJØRE VIDEO

Heihei! I dag tenkte Rocio, Anna og jeg å spille inn en må gjøre video. SÅ KOM MED BRA FORSLAG!!  

 

 

Hva syns du vi skal gjøre i videoen?
- Laura galaz
 

TOPP 3 JULEGAVER

Først må jeg begynne med å si sorry for lite blogging, og (litt sent) GOD JUL ♥ Hadde en kjempefin julaften, og fikk alt jeg ønsket meg! Så jeg tenkte å vise det jeg ble mest glad for:

Nike free run 
Helly Hansen bag

Nike treningstightsDenne skal jeg bytte til lang modell. 
Hva ble du mest fornøyd med av det du fikk til jul?
- Laura galaz

 

EN LITEN FORANDRING

Før: 
Nå: Liker veggen der med sengen mye bedre nå. Ble litt for fjortis ha den stappfull med plakater. Nå ser den mer voksen og søt ut. Fikk begge plakatene som gave av Christine. Elsker 1D plakaten, den er så stor, og alle guttene er såå søte på det ♥

 

 

Pleier du å forandre rommet ditt innimellom?
- Laura galaz
 

SÅNN VIL JEG HA


Går og graver meg ned, jeg.

 

- Laura galaz


INSPIRATION
// weheartit.com/LauraGalaz

 

 

- Laura galaz


SNEAK PEEK


Halloweenkostyme!

 

 

- Laura galaz


HAR FÅTT IPHONEN TILBAKE!!

Herregud, trodde aldri jeg kom til å min kjære iPhone tilbake. Så for meg at den lå i sjøen eller knust i et grøft, eller at den var solgt! Men heldigvis ikke, føler meg sykt heldig..
Babyen miiiin
Skal aaldri miste den igjen!!! 

 

 

- Laura galaz

BABYEN MIN ER STJÅLET

JAJA, SÅ HAR IKKE JEG IPHONE LENGER, JEG HAR IKKE MOBIL LENGER, JEG KAN IKKE SENDE MELDING, RINGE, JEG KAN IKKE KOMMUNISERE MED FOLK UTEN BRUK AV DATA, JEG HAR IKKE BUSSKORT, IKKE ØREPOPPER, FUCK FOLK SOM STJELER!!! DE HAR VIRKELIG IKKE ET LIV, HVA FEILER DE? BLIR IKKE NOE KULERE AV Å STJELE MOBILER TIL OVER 5000, FY SØREN!! ER SÅ FORBANNA "#€%€#"%§!


OH HAPPY DAYS. 

 

 

 

NOEN SOM HAR BLITT FRASTJÅLET EN IPHONE FØR? HVA GJORDE DU? FIKK DU NY?!
- Laura galaz

 

WTF FUN FACTS

Finn ut flere crazy HER
- Laura galaz


LIVET

Sånn her føler jeg meg for tiden: 

Slapp, skolelei kjedelig og null motivasjon. Skal bli godt å legge seg tidlig i dag! De to siste kveldene har jeg vært våken til 23.45 for å øve til historie - og sosiologiprøve. I morgen har vi ingenting spesielt, så jeg skal bare glemme skole for en stund å sove. Begge prøvene gikk overraskende bra da! Hvertfall sosiologiprøven, der er det jo så mange begrep man må kunne, og de klarte jeg heldigvis å huske. Trodde jeg kom til å stryke, jeg.


- Men æ smile fortsatt. 

 

 

 

NOE SPESIELT DU VIL JEG SKAL BLOGGE OM?
- Laura galaz


 

THE BOYS WHO

PERFEKT
- Laura galaz


LOVE


Søtt?? ♥

 

 

Flinke meg har klart å sette O'en litt skeiv.. Teipen er så god at jeg ikke får den av igjen, så det får bare være sånn, haha.. 
- Laura galaz 

 

BLING BLING

Gjorde dette hos tannlegen i dag! Har hatt lyst til å gjøre det helt siden 8. klasse, og nå i vg. 2 (hehe) har jeg endelig gjennomført det. 


HATER nærbilder......

 

 

Hva synes du om sånne små ''diamanter'' på tennene?
-Laura galaz 

SHIT I LOVE


 

 

Hva av alt dette elsker du?
-Laura galaz 


FOLLOW ME

Twitter: @laura_galaz

Tumblr: latina-girl

Formspring: lauragalaz

Instagram: lauragalaz

Weheartit: Laura Galaz

Haha, heter LauraGalaz på omtrent ALT.
-Laura galaz

 

DIRECTIONER

For to dager kjøpte mamma Topp spesial til meg! Måtte jo ha det da, er jo 16 plakater av One Direction inni bladet. For å si det sånn, så handlet hele bladet bare om 1D, og de gleder seg til å komme til Norge :-D 

Slik ser rommet mitt ut nå:Gjett om jeg får sove godt da!!


Haha, jeg som tok vekk alle de gamle plakatene fordi jeg syntes det var så fjortiss.. Men når det gjelder 1D går det fint! He-he

 

 

 

 

Er du Directioner?
-Laura galaz

sommeren 2011

Sommeren 2011 var så utrolig gøy! For det første hadde jeg ikke sommerjobb, så jeg kunne sove så lenge jeg ville. For det andre var jeg på to ''ferieturer'', en til Danmark med min bestevenn Hanne i 1 uke, også reiste familien vår + en annen til Tyrkia i 2 uker. Og for det tredje var været faktisk mye bedre om jeg husker riktig. Til nå har ikke det vært sol en hel dag en gang, og det er jo ganske kjedelig. 

Planene for sommeren 2012 er følgene: Jobbe, trene mye på treningssenteret, shoppe mye, være mye med venner, feste, dra til byen på fine sommerdager, sole meg når jeg få sjansen, reise til Bulgaria den 19. Juli med de samme folka som i fjor (♥♥), også komme hjem igjen til Norgee..

Her er noen bilder fra sommerferien 2011: 

Koselige byturer:


Danmarkstur med bestis:
Sommerens høydepunkt, Tyrkia:


 

 

Gleder meg til å ligge ut bilder fra sommeren 2012!
-Laura galaz

 

verdens søteste

Se så herlige de er da! Synes så synd i de samtidig, sykdommen de har heter Progeria og er veldig sjelden. Det er en genfeil og den foventede levealderen er mellom 8 til 21 år.. Du kan lese mer om det her http://www.progeriaresearch.org/

 

 

 

-Laura galaz

flinke meg

Da var endelig den første uken på jobb unnagjort, bare 2,5 igjen nå! Jeg har faktisk trent til sammen 6 timer på treningssenteret denne uken, blir så tidlig ferdig på jobb og da trener jeg i steden for å ikke gjøre en dritt.  Og det skal jeg fortsette med :-D Fy søren for et dritt vær det er i dag forresten!! Jeg vil ha sommervær ikke regnvær.. Vil ligge på terassen å steike i solen, høre vinden og lyden av bading, men NEIDA, har ikke skjedd hittil.. Får heller vente i 19 dager, DET blir luksus! 

Men helt ærlig skjønner jeg ikke hvorfor jeg lager dette innlegget, det jeg har skrevet er ikke akkurat noe interessant, heh. Så ja, jeg bare stopper her! 

 

 

 

Dere får kose dere i kveld! 
- Laura galaz 

 

Favorite quotes
 

 

 

 

 

Likte du noen av dem?
-Laura galaz

 

Gjett hva jeg har gjort
 

 

 

 

-Laura galaz

before i die 

 

 

 

 

 

 

-Laura galaz

Wups?

Dårlig oppdatering i det siste. Men det er fordi vi ikke har internett hjemme, boksen ble ødelagt på mandag, og vi har ikke hatt nett siden. Det kan hende at vi ikke får det tilbake før neste uke, buhuuu, what to do in the weekend? Neida, har et liv uten facebook, blogg, tumblr, weheartit, twitter, formspring osv. da, hehehehe. 

 

Må bare si at det er sykt fint vær for tiden, er jo kjempe varm! Så varmt at man får skille av å sole seg i 10 minutter, og nå snakker vi om NORGE, ikke vanlig at det er så varmt her, men jeg elsker det! 
Og bare for å få sommerstemningen litt lengre opp, ligger jeg ut noen bilder fra sommeren 2011:


Ååh, gleder meg til å bli tan igjen!

 

 

 

 

 

 

 

 

-Laura galaz
ask me

Spør meg om HVA som helst på formspringen min, svarer på alt! http://www.formspring.me/lauragalaz  !!

 

 

 

-Laura galazMidlertidig header


Bildet blir så stygt i midten, så jeg må ta noen bilder som har helt lik bakgrunn! Men denne skal jeg hvertfall ha i mellomtiden, visst ikke jeg finner andre bilder da :-)

 

 

 

 

 

-Laura galaz


overskrift her

Heihei! Egentlig har jeg ikke noe spesielt kult å skrive om, men jeg fikk plutselig lyst til å lage et innlegg. Problemet var at jeg ikke hvisste hva jeg skulle skrive om da, men nå skriver jeg bare noe crap, kos det! Jeg kan jo skrive om dagen i dag!? Ja, var selvfølgelig på skolen, kjeempe kjekt som alltid ♥ I går fikk vi forresten tilbake norsktentamen og jeg fikk 4! På videregående er det faktisk veldig bra, så ble fornøyd med den. I gymmen hadde vi turn, noe som vi ikke har hatt før. Og da hoppet vi på en sånn airbag (sånn lang madrass med luft i, tror hvertfall det het airbag..), den airbagen var hvertfall kjempe artig! 


Og da jeg kom hjem, tok jeg maange fine bilder av meg selv, sjekk de ut:
NæmeenJAJA! Dagens bilder 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Laura galaz

 

filmprosjekt!

Heihei! I norsk har vi et filmprosjekt der vi skal lage en reklame om noe, og Hanne, Ingrid og jeg skal lage en reklame om Converse. Skal filme nå, håper virkelig rekamen blir bra! Er ikke akkurat så flink til å redigere og slikt, heh..

 


seriøst

 

 

 

 

 

 

 

-Laura galaz

se hvem vi fant!


JESPEER! Han har vært borte i litt mer enn 1 måned også fant vi han i dag! Vet ikke hvor han har vært, men vi fant 
han hvertfall nedi hagen til naboene våre. Åååh, ble så glad. Skulle ønske verdens beste katt, Pepsi, kom tilbake også.. 
Han har vært borte i mange måneder nå .. :(

 

 

 

 

 

Har du katt?
-Laura galaz

give away

I går ryddet jeg gjennom hele kleskommoden og fant mange plagg som jeg ikke bruker eller ikke passer lenger. Og da tenke jeg at jeg skulle gi de bort til folk som faktisk trenger det! I Haus har vi en boks vi kaster kler oppi også blir de sendt rundt om i verden, og der kastet jeg de oppi. 

 


Stor bunke med bare tskjorter og topper.


Disse gav jeg bort. 


Stor bunke med bukser, skjørt og shortser.


Og dette gav jeg bort for denne gangen, pluss noen andre fra sist gang! Har også et par kjoler som jeg aldri bruker, må nok gis bort
de også :-)

 

 

 

 

 

 

 

Pleier du å gjøre det samme?
-Laura galaz 

I love this:
Etter jeg tok piercing i tragusen har jeg begynt å elske mange hull rundt øret! Jeg synes
det er så fint! Har bestemt meg for at jeg skal ta tre stk til i øreflippen. Slik at jeg får 3 hull
i hvert øre, nå har jeg bare tre stk til sammen. Også skal jeg ta ett hull helt øverst i det andre 
øret også! Oj, kanskje litt vanskelig å forstå hva jeg mente, litt dårlig til å forklare.. Men jeg
skal hvertfall prøve å få det gjort så fort som mulig!

 


Dette er venstre øret mitt nå, skal ta to til i øreflippen. Jeg skal ha akkurat det samme på høyre
øret bortsett fra tragusen, det er så stress.. Har lyst på flere oppover det tynne også, men 
får se hva som skjer :-)

 

 

 

 

 

 

Hva synes du om mange hull i øret? 
-Laura galaz 

enda ett nytt hull i øret!


før


etter! har hatt lyst på sånn ørepiercing LEENGE, og i dag tok jeg det endelig. Er kjempe fornøyd ♥

 -Laura galaz

 

 


Nydelig himmel

Se daa!Elsker at vi har så fin utsikt fra terassen!

 

 

 

 

 

-Laura galaz

Utelåst

Haha, kom hjem til låst hus uten nøkkel! Kjempe gøy må jeg si.. Så jeg tok en ''powernap'' på trampolinen.

iPhone 4 S


Tenk at denne er min! I går da min søster og jeg kom hjem sa mamma: ''I dag skal jeg være skikkelig snill med dere.'' Også viste hun oss at det var rabatt på iPhone, og sa at hun skulle kjøpe til oss. Vi hadde ikke spurt om det en gang, verdens beste mamma ♥Oj, litt dårlig fokus. Men skulle hvertfall frem til at jeg allerede elsker den!

 

 

 

 

 

-Laura galaz


love it

Follow meg på twitteer ♥
 


Trykk her ---> @laura_galaz

 

 

 

 

 

-Laura galaz

Teenager posts

Jeg elsker teenager posts. Kan bla igjennom 1000 uten å bli lei!

 

 

 

 

 

-Laura galaz


får lyst til å grine


#NotCool

 

 

 

 

 

-Laura galaz

 
Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits