FOR 3 ÅR SIDEN

Ååh, blir så utrolig glad og rørt av å se tilbake på bilene fra Chile. I går var det tre år siden vi reiste dit, og da gikk jeg i 10. klasse, ser jeg har forandret meg en god del! Siden det er tre år siden vi reiste sist betyr det at det er ett år (mest sannsynlig) til vi reiser tilbake igjenn. Guud som jeg gleder meg!! Chile er det mest fantastiske landet jeg vet om, jeg føler meg hjemme der, selv om jeg ikke har vært der så utrolig mye i løpet av livet mitt. En av de mange positive tingene med å være halvt utenlandsk er nettopp dette, å reise til et helt annet land og føle seg hjemme der, sånn er Chile for oss. En gang i blant blar jeg igjennom alle de 600 bildene som jeg tok da vi var der, og minnene bare strømmer på, elsker det ♥ 

Er du halvt utelandsk?

ONE DAY LEFT

Heiheei! Nå er jeg på et hotell i Mijas, vi kom hit på mandag og reiser hjem i morgen natt :-( Så i morgen skal jeg sole meg heeele dagen!! Har hvertfall hatt det UTROLIG gøy, elsker Spania ♥ Kommer til å savne landet og varmet, men samtidig blir det litt deilig å komme hjem igjen, men bare litt. Akkurat er det sånn her: hjemme bra, borte best.

Her er noen bilder jeg har tatt med speilreflekset, legger mange fler ut når jeg kommer hjem, internettet her er ikke så veldig bra.

Beste isen!


Dagstur til Marbella


The beeach in Los Boliches, hvor vi bodde.
Fra i går


Elsker disse armbåndene 
Fra i dag! Vi tok oss en tur ned til Cala de Mijas i 5 tiden, og fyyy søren så varmt det var.
Blogges når jeg kommer hjem igjen! ♥

UPDATE

Heisann! Nå sitter jeg på en av "internettrestaurantene" våres. Vi sitter oss alltid utenfor og stjeler litt internett, avhengig much?
Har det hvertfall veldig fint her nede, faktisk helt fantastisk! Vi bor i Los Boliches, en nydelig plass. Stranden er også nydelig, tok meg faktisk en joggetur der i dag tidlig, og jeg loover det var varmt! Men ettersom jeg har spist alt for mye, og ikke trent noe, var det deilig og verdt det, fotballsesongen begynner jo tross alt neste tirsdag, må lade opp vet du.
Skulle virkelig ønske vi hadde internett i leiligheten, da kunne jeg blogget hver dag og lagt ut fine bilder. Skal på hotell på mandag til fredag da, der har de nok internett, og daaa blir det bedre blogging!
Her er mobilbilder jeg har tatt her nede:

Fikk endelig smakt ben&jerry's, dødsgodt!!

Tok oss en dagstur til Marbella.

En eller annen kveld

Tivolii! Var der i går, har vært der sånn 3 ganger i fortiden.

Utsikten fra terrassen vår

Our pool

To nye favoritter

Kjedelig siesta #1

Kjedelig siesta #2

Bilde fra i kveld

IN SPAIN

Hei! Ville bare si at Spania er fantastisk, været er helt perfekt, og leiligheten vi bor i er helt ok. Selvfølgelig er vi så uheldig at det ikke er internett i leiligheten, så jeg tok altså med meg dataen for ingenting.. Jeg som hadde tenkt å ta fine antrekksbilder osv! Blir hvertfall ikke mye blogging de neste 17 dagene, bare litt mobilblogging innimellom.

Instabilde på flyet


Kos dere hvor enn dere er!

OFF TO LONDON, BABYY

Wohoo, nå er endelig dagen her! Jeg drar til London som jeg alltid har drømt om. Kan ikke prate om i morgen en gang, er så alt for spent. Først shopping så konsert med favorittbandet, One Direction, wææ! Jeg tar ikke med pcen, så dere får se innkjøp og lese mye om turen på lørdag. 


I'm so excited, and I just can't hide it!
Begynte å pakke i dag, jeg. Skal bare ha med meg et antrekk til i morgen, må ha plass til nye klær vet du! 


Masssse pund ♥

 

Har du vært i London før? 

7 DAYS LEFT

- Can't wait!!

PRAHA (iPHONE BILDER)

Mandag: 
Glade for å komme frem!
En tjekk tjekkar lol intense greier. Han lagde så sykt fine krøller med en rettetang! Og fint bilde av meg da btw


Starbucks


Friday's


Mmmmmm


Tirsdag:Sjokolade fabrikk


Fyr som jobbet på sjokoladefabrikken og ble forelsket i le blodine Eva
Onsdag:Trøttee


Litt mer starbucks, haha elena er mitt nye navn folkens.


Mmmmm


Torsdag:

Kjekk italiensk beundrer


Mccafe


Hahah, viktig å matche!!
Hard Rock Cafe
Fredag:Kommunistmuseet


Hjem :-(


Haha, sorry kjære, don't kill me plis

 

Håper dere har fått et lite inntrykk av hvordan jeg hadde det i Praha ♥ 

OPPSUMMERING AV UKEN

Halloen dere! Praha var helt fantastisk, jeg synes det var kjempe gøy. Det eneste som var kjipt var, som sagt, kulden. Og på grunn av det holdt vi oss for det meste inne på shoppingsenteret som var kjempe stort og inneholdt mange kule butikker. Noe av det jeg likte best var at alt var så billig der i forhold til hva det er her i Norge. Brukte faktisk bare 1000 kroner, og det var nok det! Kjøpte meg kun et skjørt, en primer og en sminkekost, that's it. Tenkte å ikke bruke så mye fordi jeg skal til London om litt mer enn 3 uker. Men ja, Praha, det er en kjempe fin og bra by!

Mandag: Ankom Praha, reiste til hotellet, fikk 1 time fri, ble guidet rundt i gamle byen i 2 timer, fri til 8, spiste på friday's. 


Tirsdag: Vi ble guidet rundt i Praha-borgen i 3 timer UTE i minus grader, hadde fri i noen timer, spiste på et hotell senere.

Onsdag: Skodafabrikken, fri, spiste på en italiensk restaurant.Torsdag: besøk på en videregåendeskole, lunsjpause, ble guidet i jødiske synagoger, franz kafka muse, fri, spiste på Hard Rock Cafe.
(Tok ingen bilder, var ikke lov i synagogene eller på museet)


Fredag: Omvisning på et kommunistmuseum, fri i 3 timer, reiste fra Praha 17.10, ankom Bergen 23.55.

 

 

Har flere bilder på iPhonen, ligger de ut senere!
Har du vært i Tjekkia før?

OFF TO BULGARIA

Challamaan, nå reiser vi til flyplassen! Flyet går klokken 10, og vi ankommer Bulgaria i 2-3 tiden. Du aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å komme frem til hotellet, skal springe opp, ta på meg bikini, og bade med en gang! Håper at dere koser dere her i Norge da, og at været suger helt til den 1. august. Neida, tuller, håper været blir braaa ♥


WOHO! 50 meter til stranden, 50 meter til shopping, 700 meter til sentrum!

 

 

 

Kan ikke garantere at det blir så mye blogging, skal prioritere solen og ferien først. Såå ja, blogges (om noen dager, kanskje!) ♥♥
-Laura galaz 

PAKKE PAKKE PAKKE

Da har jeg begynt å pakke til Bulgaria! Pakking er faktisk noe av det vanskligste jeg vet, jeg drar alltid med meg klær som jeg ikke kommer til å bruke, og da blir selvfølgelig kofferten full av unødvendige klær. Men denne gangen har jeg gjort noe lurt! Næmlig funnet frem antrekk som jeg vet jeg kommer til å bruke. Et ganske smart tips, så visst du har samme problem som meg, burde du teste det neste gang!


Roosa koffert ♥


95 % ferdig!

 

 

 

 

Skal du på ferie? 
-Laura galaz 

sydentur bestilt!!

Den 18. juli reiser vi til Bulgaria! Elsker å reise til nye land, i fjor var vi i Tyrkia, håper Bulgaria blir like bra. Vi skal til Sunny Beach, er en sånn ungdomsplass (sier folk), åååååh jeg gleder meeg :-D


Sunny beach <3 Vi skal bo i et av de hotellene bak stranden! 

 

 

 

 

Har du vært i Bulgaria før?
-Laura galaz 

Fell in love with Kristiansand

Heiheii! Jeg skulle jo egentlig mobilblogge i Kristiansand, jeg. MEN blogg.no funket ikke på mobilen, så jeg fikk ikke logget inn.. 

 

Men litt om reisen; jeg hadde det kjempe gøy. Jeg elskerelskerelsker Sørlandet! Alt er mye bedre der enn i Bergen.. Her regner det 90% av året + at det er kaldt, på sørlandet regner det ikke fult så mye også er det faktisk varmt tidlig på året. Da vi var det var det 17 grader, deelig. Konfirmasjonen til min kusine (Emily) var kjempe fin, og Emily var så vakker! Kommer rett og slett ikke over det. 
Her er noen bilder fra dagene:


Lekeplassen på campingen.


Rey, mamma & Anna

♥♥


FIN Rey!Bytur:

Esperanza og pappa

Konfirmasjonen: 

Vakre Emily ♥

På campingplassen:Hyttene vi bodde i.


Regitze, Rune og Esperanza


Fulgeegg!


Oj, ble en del bilder!

 

 

 

 

 

 

 

Hva synes du om bildene?
-Laura galaz

 

i morgen reiser jeg til..

... KRISTIANSAAND! Dit skal vi fordi min kusine skal konfirmere seg på lørdag. Har gledd meg kjempe lenge til å reise, hver gang vi er der sover vi på en campingplass, og der skal vi sover i år også. Er ikke så ofte vi reiser dit, sist gang var for 2 eller 3 år siden! Så det skal bli gøy å reise tilbake. Synd bilturen er så lang da, men det er nok verdt det.
 

Det beste er faktisk at jeg bare har vært på skolen én dag denne uken, heerligste følelsen. 

 


Bilde fra en liten fotoshoot min søster og jeg hadde i går :-) 

 

Men btw, vi skal være i Kristiansand til søndag, så det blir nok bare mobilblogging de neste dagene. Blogges skikkelig når jeg kommer hjem igjen ♥

 

 

 

 

 

 

-Laura galaz

home sweet home

DA var jeg komt hjem igjen. Som alltid var det kjempe koselig på Herdla! Vi var så mange ungdommer og da blir det aldri kjedelig, vi badet, spilte kort, lekte forskjellige leker, så mye på Jersey Shore og One Direction (så klart) osv. Så ja, jeg har hvertfall hatt en koselig påske. SYND at det er skole i morgen, dritt, er ikke litt klar for det enda. Men det blir jeg sikkert aldri uanset, heh..

 


Random bilde!

 

 

 

 

 

 

 

Hva har du gjort i påsken?
-Laura galaz Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits