PALJETTKJOLER

Heihei! Tenkte å vise dere julekjolen og nyttårskjolen min. Valgte å gå for hvitt på julaften og grønt på nyttårsaften.
Begge er fra Nelly! Samme dagen som jeg bestilte den grønne, bestilte jeg en annen i samme slengen. Den var desverre alt for kort, så ble retur. Men heldigvis kom den hvite inn på lageret igjen, og da klikket jeg den hjem med en gang!


Likte du kjolene?

MINE SENESTE INNKJØP

Hei! Tenkte å vise dere mine seneste innkjøp. Har faktisk så vidt shoppet mens jeg ikke har blogget, tingen er at jeg sparer nesten alt jeg får til russetiden. Har innsett at den absolutt ikke kommer til å bli billig, og vil ikke akkurat slite økonomist der bare fordi jeg har et shoppingproblem, haha. Så jeg har vært flink!


Har fått skikkelig dilla på nike tskjorter i det siste, vil ha nye hele tiden!


Fra Monki og Bikbok.


Fra Bikbok. Kjøpte denne på lørdag da det var 40% på hele butikken, kunne ikke gå ut uten å kjøpe den.

 

Nå skal jeg staks på håndball- og fotballtrening!
Hva syns du om innkjøpene?

GAMES CAPTAIN

Heiheii! Tenkte å vise dere mitt nyeste innkjøp a.k.a min nye favorittgenser. 


Den er fra Bikbok og kostet 299 kroner! Elsker at den er så baggie, kort fremme og lang bak, i tillegg er stoffet kjempe deilig ♥ (Sorry for litt brusete bilder btw, fokuset var for mørkt).
Litt speilbilder da, fjortis 10hi. Må forresten si at det var SYKT tungt å stå opp i dag tidlig, herregud. Jeg klarte så vidt å holde øynene oppe i timene, haha, hater når det skjer. Har funnet ut at jeg må spise skikkelig frokost, ta med meg mer mat på skolen og begynne å like kaffi (ikke at det noen gang kommer til å skje da, ew).

 

Hva synes du om genseren?

INNKJØP FRA SPANIA

Fra Pull & Bear:Fra Primark
Har ønsket meg vans i denne fargen såå lenge!
Et nytt par nike sko, favorittparet.
Genial treningsmobilholder, haha, vet ikke hva det heter.


Helt 100 % ekte (!! lover) Louis Vuitton veske fra en Chinabutikk. (For de som lurer er Chinabutikk en butikk som er eid av en kinesere, hehe, var det vi kalte det liksom, de selger absolutt alt der inne)
Også fra en Chinabutikk, verdens søteste bakgrunn da ♥


Leopardbh'en er fra Primark og resten er fra en Chinabutikk.


Dior maskara, pudder og leppestift. 


Dødsfine armbånd fra overalt i Spania.

 

Hvilket innkjøp liker du best?

INNKJØP FRA H&M
Elskelsk ♥

 

Likte du innkjøpene?

TWO NEW PAIR OF SHOES

Mamma kom hjem med disse skoene til meg forrige uke, jeg spurte ikke en gang ♥ Tenker å bruke glitter skoene i bryllupet, tror de hadde passet fint med den gule kjolen, skoene er jo nydelige! Men de svarte derimot tviler jeg på at jeg noen gang kommer til å bruke, har aldri likt sånne type sko, sånne som er spisse fremme. Så ja, vet ikke helt hva jeg skal gjøre med de!


Likte du skoene?

NEW ACCESSORIES
Alt er fra Gina Tricot ♥

 

U like?

YELLOW DRESS

(Sorry for dårlig oppdatering!)
Slik ser altså bryllupskjolen min ut, og jeg elsker den! Den er skikkelig fresh og sommerlig, gleder meg til å pynte meg skikkelig med smykker, øredobber og ringer, da ser den enda finere ut. Forresten så er den mye gulere i virkeligheten, men bildene viser det ikke, også er den mye mer gjennomsiktig på beina.

 

Likte du den?

SVEA DRESS

Nå har jeg endelig bestilt denne nydeligheten fra Nelly! Den skal brukes i bryllupet til kusinen min den 27. juli. Har aldri vært i bryllup, så gleder meg skikkelig ♥ Gleder meg ekstra mye nå siden jeg skal bruke denne, krysser fingrene for at den sitter bra på! 

 

U like?

FLOWER TOP
Falt for denne genseren med en gang jeg så den ♥♥ Fra Bikbok

 

Hva synes du om genseren?

NEW IN
Baseballtank og ''joggeshorts'' fra bikbok // Peaceank og leopardshorts fra Carlings ♥♥

 

Hva syns du om innkjøpet?

NY BUKSE

Heisann! Sorry for nada blogging i går, var i byn hele dagen, og hadde besøk om kvelden, så nå vet du hvertfall hva jeg gjorde. Var i byn for å kjøpe 17. mai klær da, fant bare en rød bukse, og den sitter perfekt! (Visst man ser bort ifra lengden da, må brette den opp). Har funnet et antrekk som jeg elsker til 17. mai nå, gleder meg til å bruke det, føler meg skikkelig voksen når jeg kler meg sånn. Jeg skal kle meg i den nye buksen, en hvit bluse, en svart dressjakke og høye heler! Viser det nok senere den dagen ♥


Den er fra bikbok og koster så lite som 199 kroner! Har aldri hatt en rød bukse, men har alltid hatt lyst på en, så er kjempe fornøyd med dette innkjøpet.Har du funnet et antrekk til 17. mai?

NEW IN


Elsker denne her! Den er fra gutteavdelingen, må kjøpe flere av disse type genserne. Elsker å gå med store gensere og stramme jeans ♥
Begger er fra Carlings, buksa er i merket Dr.Denmin, beste buksene.

 

 

- Hva syns du om innkjøpet?

LONDON INNKJØP


Primark
Call It Spring

Topshop


Niketown

Primark

Pull & Bear


Topshop

Primark

Primark


Call It Spring


Primark (haha, de var så søtee)


Accessories


Mascara fra Dior, fundation fra Clinique, concealer fra Mac, fliseklemmer fra Primark


Og så måtte jeg selvfølgelig kjøpe noe søtt og godt fra, hva heter det, sier alltid fretex...fraa...JAA taxfree!

 

Like?

LITT NYTT
Alt er fra bikbok, er så mye billig der, LOVE IT! Mobilveskene kostet 99 per stykk, beltet og skjerfet kostet 29 kr per stykk. Elsker de to mobilveskene, er veldig praktisk å ha og kult. 

 

 

 

- Laura galaz

NY BUKSE

Var i byn i dag med mamma og mine to minste søstre, var kjempe koselig! Vi spiste mat og is, og kjøpte noe her og der. Kjøpte denne buksen og et nytt par musikkpropper. Dette er mitt tredje par på 2 måner, jeg er ekspert på å ødelegge de, skjønner ikke hvordan! Skal hvertfall aldri kjøpe Dr.Beatz (elns) musikkpropper, da går 1000 kroner rett i dass.
Fra Bikbok


Skjorten er Rey sin. 

 

 

Hva synes du om buksen?
- Laura galaz 

WHITE CONTRAST WITH BLACK LEATHER COAT

SEE HVA JEG BESTILTE I GÅR DA:♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wohoo, gleder meg til å få den i posten! Håper den passer, bestilte den i M, siden mange hadde kommentert at den var veldig likten i S. I tillegg så jeg at Madeleine Pedersen (maddepadde) har den i M, så den passer nok helt sikkert. Har aldri hått en kåpe faktisk, har aldri likt det, har liksom aldr vært min stil. Men i det siste har jeg begynt å elske det, og denne var jo rå!

 

 

Hva synes du om kåpen?
- Laura galaz
 

USA TANK


Denne kule toppen kjøpte jeg på bikbok forrige lørdag for bare 50 kroner, skikkelig kupp!! Har allerede klart å ødelegge den litt da, sølte litt brunkrem på den på torsdag da jeg sminket meg før skolen, gjett om jeg klikket da? Haha, satser på at alt resten forsvinner i neste vask. 

 

 

Hva synes du om toppen? 
- Laura galaz 
 

NEW PARTY SHOES


Fargen er sånn som den fremste skoen, den endrer seg i lyset. 


Gleder meg til å bruke de! Kommer til å se bra ut med en hvit eller svart kjole. De er fra H&M, mamma kjøpte til meg for bare 100 kr (!!)

 

 

Likte du fargen?
- Laura galaz 
 

NIKE FREE RUN


ELSKER DE!! ♥♥

 

 

Hva synes du om de nye skoene mine? 
- Laura galaz 
 

RØD ELLER SVART?

Jeg har et lite dilemma: det nærmer seg jul og jeg klarer ikke å velge hvilken farge jeg skal ha denne kjolen i. Synes begge fargene er kjempe fine, den røde passer best til jul og nyttår, men den svarte passer jo til alt. Egentlig har jeg mest lyst på den røde, siden jeg ikke har så mange fargekjoler, men samtidig vil jeg ha den svarte, luksusproblem! Skulle ønske jeg hadde hatt penger til begge... 

 

 

Hvilken farge synes du jeg burde kjøpe? Rød eller svart?
- Laura galaz 
 

GALAXY DRESS
Flokete hår, yes.

 

 

 

Hva synes du?
- Laura galaz 
 

COME TO MAMA
Bestilte nettopp denne perfekte kjolen, gleder meg kjempe mye til den kommer! Planen er å bruke den i 70 års dagen til min bestefar, da blir det stor fest med resten av familien og bekjente. I tillegg passer denne kjolen egentlig til alt, håper den sitter fint på meg ♥

 

 

Hva synes du om kjolen?
- Laura galaz 

 

NY JAKKE
Fra Didrickson

 

 

Hva synes du om den?
- Laura galaz
 

EN NY FAVORITT


For å vise denne buksen skikkelig må jeg nesten ta bilde ute i lyset, viser bedre bilder i morgen ♥ Kjøpte den hvertfalll i går da det var 50 % på hele bikbok!

 

 

 

Like du sånne type bukser?
- laura galaz
 

 

NEW SHORTS
Fra bikbok! 
Liker ikke helt de lange lommene, er så mainstream. Men ellers er den perfectooo ♥

 

 

- Laura galaz


GÅRSDAGENS INNKJØP


Alt fra bikbok 

 

 

 

- Laura galaz
 

MY NEW BABY
Da var denne perfekte jakken klikket hjem til meg!! Verdens beste mamma ♥ Gleder meg sykt til den kommer!

 

 

 

Hva synes du om jakken?
-Laura galaz 

INNKJØP - 14.08.2012


Bikbok


H&M

Synes det er skikkelig kult å gå sånn her med et kort inntilsittende skjørt: (+converse)
Hva synes du om innkjøpet?
-Laura galaz

Gårsdagens innkjøp


Dette var nok den eneste i XS de hadde igjen i hele byn! Daaaamn, jeg har flaks!

Fint med stor tskjorte under assaa! 
 

 

 

Hva synes du?
-Laura galaz 

SAVNER VARMEN ALLEREDE

I'M BACK, PEOPLE! Bulgaria/Sunny Beach er helt fantastisk. Mye å finne på, mye å se/kjøpe, mye å spise osv. Skikkelig nedsig å komme hjem til regn... Solen har vært på topp alle dagene, savner varmen allerede! Den værste følelsen er å komme hjem fra en herlig ferie. Nå når jeg er hjemme føles det faktisk ikke ut som jeg har vært i Bulgaria, tiden gikk som vanlig alt for fort! 

Sorry for at jeg ikke har blogget en eneste dag forresten, haha. For det første prioriterte jeg solen forran alt, for det andre gadd jeg ikke, og for det tredje hadde jeg nesten ikke tid uansett.
Her er innkjøpene (kjøpte nesten ingenting..)
 
Sånn shorts hadde seriøst alle Bulgarske jenter, så vi hang oss på moten!
Armbånd <3
Tok tre fletter. Men tok det på den siden jeg har skillet sånn at jeg kan dekke over de!
Kjøpe en skikkelig fin piercing også, men den ble søren meg ødelagt første dagen, så da kjøpte jeg ikke flere. Også kjøpte jeg en tragus piercing med rosa stjerne. I think that's it. Angrer sykt på at jeg ikke kjøpte en veske eller lommebok! Skulle jo egentlig det....

 

 

 

 

I morgen legger jeg ut bilder <3
-Laura galaz

NEON TUBE TOP AND GLITTER NAILS

Var en liten tur til Åsane senter i går, skulle egentlig kjøpe en bikini eller en shorts, men det var ingen bikinier å finne og de shortsene jeg ville ha var så dyre.. Så jeg kom hjem igjen med denne kule tubetoppen: Elsket fargen! 

Anna kjøpte en kjempekul neglelakk fra Gina Tricot, måtte jo så klart ta den på:Kul ikke sant? 

 

 

 

 

-Laura galaz


ny shorts

Heihei! I dag tiiiidlig reiste mamma, lillesøstrene mine og jeg til byn. Mamma og de to yngste skulle på kino og i mens gikk anna og jeg rundt å shoppet litt. Er så mye fint i butikkene for tiden, er absolutt ikke sunt for en fattig person som meg å gå i klesbutikker assa. Blir fristet av ALT. Jeg er virkelig en av de som trenger en rik mann... Eller bli rik selv! Men ja, her er hvertfall shortsen: 
Fra Monki som du ser


Også kjøpte egentlig Anna dette armbåndet, men jeg kommer til å bruke det ofte, så jeg bare viser det:Fra Bikbok

 

 

 

 

Nå stikker jeg for å vaske på kiwi, woooho!
-Laura galaz 

innkjøp
Utrolig søtt sommerskjørt fra BikBok
Tskjorte fra Cubus


Regnjakke fra Stormberg, love it ♥♥ (Skikkelig fint med skjørt under jakken forresten) 

 

 

 

 

-Laura galaz

New in: skirt & shoes

Var i byen i dag og, jeg ble forelsket i et skjørt, og måtte bare kjøpe det! I tillegg kjøpte jeg de plommerøde conversene, love them ♥


Bikbok

 
DNA

 

 

 

 

 

 

 

 

-Laura galaz

new in

I går var jeg på shopping i byn. Skulle egentlig kjøpe noen plommerøde converse (♥♥), men de hadde omtrent INGEN igjen, så de måtte overføre noen i min størrelse slik at jeg kan hente de om ca. en uke! Gleder meeg. Men ja, jeg måtte jo kjøpe meg noe, så dette kom jeg hjem igjen med: 


Fra Carlings

Elsker tuppene! 
Fra CarlingsFra kicks

 

 

 

 

 

 

-Laura galaz


new in: short top

Kjøpte denne søte lille tingen på Gina Tricot i Kristiansand. Elsker faktisk sånne korte topper! Men jeg må ikke kjøpe alt for mange, tviler på at jeg kommer til å bruke de så ofte..
Jeg kjøpte denne til sommeren da, håper den blir brukt. Fy søren som jeg gleder meg til sommer forresten! ♥ 
 


 

 

 

 

 

Hva synes du om den?
-Laura galaz 

New in

Var 50% på HELE bikbok i går, så jeg brukte litt penger på dette: 


 

-Laura galaz

new in: knitted
Fra bikbok

 

 

 

 

 

 

-Laura galaz

new in: ear cuff
Fra glitter

 

 

 

 

 

 

Hva synes du om ear cuff?
-Laura galaz

 

 

bestillt

Denne kjolen bestillte jeg nettopp! Den skal brukes i konfirmasjon, også er den kjempe fin til sommeren, elsker den!

 


Gleder meg til å få den :-D

 

 

 

 

 

 

Hva synes du om kjolen?
-Laura galaz 

summertank


Kjøpte denne søte toppen på bikbok! Må begynne å kjøpe sommerklær nå, og denne var perfekt til syden ♥

 

 

 

 

 

-Laura galaz


pakke i posten + nye støvler

Heihei! Mens jeg var i Eikedalen og sto på slalom hentet mamma pakken fra nelly og kjøpte noen fete støvler til meg som jeg har ønsket meg. 

Pakken fra nelly:Singlet og neglelakk!


Den er mye finere i virkeligheten, og ikke så gjennomsiktig!

Støvlene:Love theem!

 

 

 

 

Hva synes du?
-Laura galaz

 

KLIKKET NETTOPP DETTE HJEM
From nelly

 

 

 

 

 

Hva synes du?
-Laura galaz 

Litt nytt

I går reiste jeg og Anna til Åsane på en liten shoppingtur. Meningen var å kjøpe en dødskul skinnbukse og USA tskjorte fra ginatricot, men ingen av delene var der. Så det var jo ganske nedsig. Men istedenfor kjøpte jeg en søt og billig topp fra bikbok. Og fikk mange småting med på kjøpet! Ikke at de tingene var så fine da, var sikkert en valentinssurprise.''Fine'' limegrønne øredobber, spess det matchende smykket. He-he


Også måtte jeg kjøpe en sånn her, er så geniale! 

 

 

-Laura galaz.Hei! Jeg er en jente på 18 år fra Osterøy (litt utenfor Bergen) På bloggen skriver jeg om alt som faller meg inn; Mote, hverdagen min, interesser, mine meninger og mye mer!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • lauragalaz@outlook.com

    Follow on Bloglovin
  • hits